icon clock07.04.2016
icon eye25
Фото Цікаве

Конкурс «Міні-міс Виноградова-2016»

Вже вдруге проходить конкурс краси і таланту у нашому місті, на якому відбувся відбір на регіональний конкурс «Міні-міс Західна Україна», що проходитиме у Львові 4 травня. Організатором надзвичайно видовищного заходу краси і таланту, який відбувся у «JJ-холі», виступила Наталія Гриньо.

У трьох вікових категоріях змагалися 15 конкурсанток віком від 5 до 15 років. Спочатку був показ національних костюмів, затим дівчата перевтілилися у казкових героїв, потім продемонстрували свої таланти, а виходом у вечірніх сукнях конкурсантки завершили показ.

Переможцями у своїх категоріях стали: І категорія (5-7 років) – Софія Гуцал (перша маленька міс Виноградова), Матильда Чедрик (перша віце-маленька міс), Ангеліна Ком’яті  (друга віце-маленька міс); ІІ категорія (8-11 років) – Сабіна Керечан (міні-міс Виноградова), Аліна Дору-Товт (перша віце-міні-міс), а Ніка Мацина (друга віце-міні-міс); ІІІ категорія (12-15 років) – Оксана Рейпаші (юна міс Виноградова), Аліна Калинич (перша віце-юна міс), Камілла Дерцені (друга віце-юна міс).
Вл. інф.