icon clock14.04.2016
icon eye34
Фото Цікаве

Конкурс дівочої краси і грації «Міс-коледж-2016»

Нещодавно у Виноградівському державному коледжі МДУ проводився конкурс дівочої краси і грації «Міс-коледж-2016». Гучними оплесками вщерть переповнений зал вітав конкурсанток, студентів, гостей та членів журі, перед якими стояло нелегке завдання – з-поміж восьми красунь визначити найкрасивішу.

«Краса врятує світ. Але тільки в поєднанні зовнішньої і внутрішньої краси людина може називати себе красивою. Тож усім конкурсанткам удачі і нехай переможе гідна!», – в своєму вітальному слові дала старт конкурсу в.о. директора коледжу Цветана Ісак.

І почалися для дівчат-конкурсанток нелегкі випробування в 7-ми номінаціях: «Мода-2016», «Дефіле в стилі ретро», «Талант», образ своїми руками, інтелектуальний конкурс, а також діловий та вечірній образи. Після кожного з них члени журі оцінювали їх за 5-бальною шкалою. Відтак оцінки додавалися і за їхньою загальною кількістю визначалася переможниця. Тому, власне, інтрига й зберігалася до кінця талант-шоу на  звання «Міс-коледж-2016».
Студенти підбадьорювали конкурсанток не тільки оплесками, але й плакатами зі словами підтримки своїх фавориток.  А дівчата тим часом не тільки демонстрували на сцені свої таланти (співали, танцювали, декламували поезії та втілювалися в образ у власноруч виготовленому стильному одязі), але й знання, логіку, інтелектуальні здібності, а також вміння виходити з різних ситуацій. Цікавим було також випробування на патріотизм – всі присутні у залі могли почути те, що ж дівчата знають про створення України? А загалом оцінювалися ще й оригінальність номера, майстерність його виконання та артистичність кожної учасниці. А між виступами красунь публіку звеселяли студенти – репери, гумористи, танцюристи і солісти.

Звання «Міс-коледж-2016» за загальною кількістю балів виборола Вікторія Маринець. Наталія Гудак і Алла Неймет стали відповідно першою та другою «Віце-міс». Іншим конкурсанткам дісталися звання «Міс» у різних номінаціях (талант, усмішка, фантазія, грація, інтелект). Що ж, конкурс дівочої краси та грації вкотре засвідчив – у Виноградівському державному коледжі МДУ студентське життя дійсно цікаве та захоплююче.
Ганна КОБАЛЬ