icon clock16.12.2021
icon eye58
Фото Цікаве

ІСТОРІЯ УСПІХУ МАРИНИ ЧУТОРИ

Героїня нашої історії Марина Чутора, котра, втративши роботу, понад 3 місяці намагалася самостійно працевлаштуватися. Після невдалих спроб вона звернулася до Виноградівської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості. В жовтні 2021 року кар’єрним радником Ларисою Яцканич її було зареєстровано та надано статус безробітного. На той час підходящої роботи для неї не було, та безробітна разом зі своєю кар’єрною радницею не втрачали оптимізму.
Маючи за плечима понад 6 років досвіду роботи бухгалтером, упевненість у собі та цілеспрямованість, Марина за допомогою бази актуальних вакансій Філії та всіх наявних інтернет-ресурсів неодноразово здійснювала пошук роботи, проходила різні співбесіди і, в решті-решт, домоглася позитивного результату в пошуку підходящої вакансії. Адже, коли ведеться плідна співпраця між роботодавцем, фахівцями філії центру зайнятості та шукачем роботи завжди є позитивний результат. Попередньо домовившись про співбесіду, кар’єрним радником було видано направлення до Вищого професійного училища № 34 на посаду бухгалтера, де Марина Чутора успішно пройшла співбесіду. Завдяки проведеній роботі, високій мотивації особи до працевлаштування та плідній співпраці фахівців районної філії з роботодавцем, безробітна була вдало працевлаштована.
Колишня безробітна радить усім, хто залишився без роботи, не впадати у відчай, а реально оцінити свої можливості та звернутися до служби зайнятості, де обов’язково допоможуть із працевлаштуванням.
Вірте в свої сили і тоді ви неодмінно досягнете мети.

Олена Зварич, заступник начальника відділу організації
працевлаштування населення Виноградівської районної філії ЗОЦ