icon clock15.04.2016
icon eye23
Політика Фото

Голова райдержадміністрації зустрівся із спостерігачами моніторингової місії ОБСЄ

13 квітня голова Виноградівської районної державної адміністрації Михайло Русанюк провів зустріч із спостерігачами ОБСЄ п.Денешем Декань та п.Мірославом Демко. Під час зустрічі обговорювались три основні аспекти моніторингової місії, а саме: реформа децентралізації влади; загальна ситуація з безпекою в районі, а також питаня організації роботи з внутрішньопереміщеними громадянами та учасниками АТО.
В ході зустрічі Михайло Русанюк довів до відома високопоставлених гостей, що з метою проведення реформи органів місцевого самоврядування здійснюється значна інформаційно-розяснювальнювальна робота серед населення.
Голова райдержадміністрації також інформував спостерегачів, що у районі є 186 переселенців, переважна більшість яких проживають у своїх родичів або орендують житло. Жодних конфліктних ситуації з переселенцями не виникало, жителі району всіляко прагнуть їм допогти.
Голова РДА довів до відому присутніх, що сьогодні на обліку в управлінні соціального захисту населення перебуває 352 учасники антитерорестичної операції. Для них систематично виділялися кошти з місцевих бюджетів, придбано квартири. В честь загиблих воїнів АТО переіменовано 11 вулиць в населених пунктах району. В школах, де вони навчалися, будуть встановлені меморіальні дошки.
За повідомленням Виноградівської РДА