icon clock22.08.2019
icon eye26
Спорт Фото

Футбольний турнір на День села Дубовинки

Традиційно це святкове дійство завжди збирає чималу кількість моїх односельчан – і дорослих, і найменших його мешканців. Адже організатори подбали про розваги і цікавинки для кожного.
З нагоди Дня села та свята спорту мешканців Дубовинки тепло і щиро вітали Королівський селищний голова Павло Фабриці, селищні депутати Степан Гримут, Володимир Деяк, Юрій Білецький, Михайло Поладі, землевпорядник селищної ради Василь Чутора, зазначаючи, що це лише в спорті ми є суперниками, а вжитті всіх нас об’єднують спільні інтереси і єдина мета – розвиток та зміцнення нашої української держави, а також покращення добробуту жителів Королева та Дубовинки. Виступаючі побажали всім землякам міцного здоров’я, веселого настрою, а спортсменам – хорошого бойового настрою, яскравої гри і перемоги.
Після звучання Гімну України та урочистого підняття Державного Прапору розпочався видовищний футбольний турнір, який проходив цікаво і насичено. Боротьба була запеклою. Та все ж перше місце, як і минулого року, вибороли футболісти Дубовинки, обігравши команду Королева з рахунком 4:3. А третє посіла ще одна королівська команда з мікрорайону.
Традиційно спортивне дійство завершилося врученням грамот та відзначенням кращих учасників турніру.
Велику підтримку в організації сільського свята нам надали волонтери-активісти Мальвіна Савинець та Михайло Роман, директор Королівської ЗОШ №2 Оксана Онучак, селищний депутат Василь Вацко, за що їм безмежна подяка.
По завершенню офіційних заходів місцеві кухарі щиро пригощали смачним бограчем, картоплею з м’ясом і печеним салом під холодне пиво і чарочку домашньої горілки. А також для всіх були організовані безкоштовні солодкі напої та морозиво, чому найбільше раділа сільська малеча.
Увечері народні гуляння продовжилися дискотекою під відкритим небом. А, щоб свято запам’яталося, його учасники урочисто запалили символічне багаття.
День села пройшов на високому рівні, за що величезна подяка всім, хто долучився до його проведення.
Іван КОЗАК,
наш громадський кореспондент