icon clock29.12.2017
icon eye20
Спорт Фото

Футбольне свято у Королеві

Шанувальники футболу селища Королево, що на Виноградівщині, в суботу, 23 грудня змогли відчути шану до свого земляка Юрія Івановича Чиркова, якого, на жаль вже не має поміж нас (22 грудня цього року йому виповнилось би 70 років), але пам’ять про нього буде вічною. Цьому посприяв громадський актив селища під керівництвом Івана Зеленяка.
Активну участь в організації та проведенні заходу взяв: Віктор Попович, Микола Гріга, Федір Ісайович, Сергій Чейпеш, Тарас Задорожний та інші.
На цей раз до Королева, щоб віддати шану Юрію Івановичу, завітали відомі спортивній громадськості журналісти, зокрема – Василь Гаджега (голова асоціації спортивних журналістів Закарпатської області) та Володимир Громіш (працівник всеукраїнської газети «Український футбол»).
У програмі свята був юнацький та ветеранський турніри з міні-футболу. В цей зимовий день на спортивному майданчику зі штучним покриттям, який носить ім’я Юрія Чиркова, зустрілись юнацькі команди селища Королево («Королево -1», «Королево-2»), с. Теково та с. Хижа.
У результаті змагань серед юнаків перемогу святкували юні футболісти з команди «Королево-1», другими стали юнаки з с. Теково, а третіми – з с. Хижа.
В турнірі серед ветеранів чемпіонами стали земляки нашого славного та відомого футболіста, спортсмени з селища Королево, які у минулому успішно виступали у вищій лізі чемпіонату Закарпатської області. Глядачам приємно було спостерігати за дріблінгом Сергія Чейпеша (колишнього гравця команди «Говерла» Ужгород) та «кинжальними» проходами Віктора Поповича.
Друге місце посіли ветерани з Виноградова, а третє – з с. Коритняни Ужгородського району.
Організатори турніру вдячні всім учасникам змагань, а зокрема Емілу Грицище, який з командою з села Коритняни приїхав у Королево на футбольне свято на честь легенди королівського футболу – Юрія Чиркова.
Мирослав Лозюк