Футболісти Виноградова повернулися з Франції з кубками та гуманітаркою

Приємна подія сталася у спортивному світі Виноградова. 18 юних футболістів Виноградівської ДЮСШ 2007 р. н. (тренер Іван Білак), вперше в історії дитячо-юнацької спортивної школи на міжнародному турніри з футболу у Франції у м. Ален вибороли перше та третє місця. Всього за першість боролися 12 команд. Нашим  спортсмени, окрім золота та бронзи, привезли додому і гуманітарну допомогу.
“Коли французи дізнались про участь у цьому змаганні української команди, вони зібрали для нас гуманітарний вантаж. Для перевезення вантажу громадський благодійний фонд «Виноградів» відрядив волонтера Івана Білака . Майже на 30 коробок з медикаментами та гігієнічними наборами поповнився склад благодійної організації. Весь цей вантаж буде роздано внутрішньо переміщеним особам, лікарні, де лікуються наші воїни та на фронт для потреб 128 бригади”, – йдеться у дописі на сторінці у facebook Горомадського благодійного фонду “Виноградів”.
Вітаємо юних футболістів та їх тренера. Зазначимо, що саме ця футбольна команда була чемпіоном області 2021 р. і не раз перемагала в різних змаганнях, у тому числі і за кордоном.
Вл. інф.