icon clock18.08.2016
icon eye19
Фото Цікаве

Дякуємо за незабутні враження про літо-2016!

Члени клубу «Люби і роби добро» мали змогу побувати у таборі «Мрія» в селі Хмільник. Це не просто табір, не просто відпочинок і розвага. Це те місце, де діти отримали багато нових друзів, радості, багато приємних вражень, незабутніх позитивних емоцій, познайомилися з Супер-книгою – Біблією, занурилися в її світ, в яскраві і захоплюючі історії, які можуть змінити їхнє життя, де діти розвивали свої таланти і багато чому навчилися.
Табір «Мрія» подарував нашим дітям незабутні враження про літо-2016. Дякуємо за запрошення Анастасії Алатарцевій.
У таборі були: весела розважальна програма; спортивні ігри; пізнавальна та розвиваюча програма: англійська мова з носіями мови; уроки рукоділля і творчості; моральність і поведінка в суспільстві; медіатехнології. А ще смачна домашня їжа і п’ятиразове харчування і ще багато чого цікавого…
Про це яскраво свідчать відгуки дітей, які побували у «Мрії»:
Рената Чоло.
– Мені дуже сподобалося в таборі. З багатьма подружилася там. Ми спали в дерев’яних будинках. У кожній хатинці були 4 кімнати, душ і туалет. Найбільше сподобалися уроки, майстер-класи з виготовлення виробів своїми руками, різні заходи і басейн. На кожен день у нас були придумані цікаві програми: день індіанців, день бантиків і веснушок, день тайного друга, день піратів і останній вечір – бразильська вечірка. Ми плакали, коли прийшов час прощатися, тому що стали, як одна велика сім’я. Для нас ті 10 днів були як один місяць. Наступного року я і мої друзі дуже хочемо поїхати в табір, щоб знову зустрітися з нашими друзями і вожатими Надією та Анею. Вони дуже класні. Ми всі дякуємо тьоті Насті за те, що вона нам дала шанс поїхати в цей табір.
Вероніка Болдог.
– У таборі «Мрія» ми чудово проводили час. Зранку всі йшли на зарядку, яку нам проводила гімнастка Аня, вона водночас була нашим командиром. Після зарядки сніданок, потім ігри і тихий час, затим ми купалися в басейні, потім приймали душ і знову їсти. Потім ми йшли на вечірній захід, на якому нам Геррі розказував історії про Бога. По завершенні ми йшли додому і зі своїм загоном молилися та лягали спати. Кожен день був незабутній і кожен урок ми запам’ятаємо на все своє життя.
Барбара Понц.
– У таборі «Мрія» було супер! Кожного ранку флешмоб, біблійний урок, рукоділля. А потім обід, тихий час, а найкраще протягом дня було – басейн. А ввечері ми йшли на вечірній захід. І так пройшли наші дні. Я дуже скучила за новими друзями, за програмою, басейном і, звісно, за вожатими. Надіюсь на наступний рік теж буду мати можливість поїхати в цей табір. Табір «Мрія» – найкращий!
Ліля Вінце.
– Менi дуже сподобався табір. Я добре вiдпочила, познайомилася iз новими друзями, у нас були хорошi тренери, якi проводили з нами рiзнi iгри. Я дуже вдячна всiм органiзаторам, що змогла побувати i брати участь у цьому чудовому таборi «Мрiя», а ще хочу подякувати нашiй Мелiндi, бо завдяки їй ми змогли сюди поїхати. Дякую всiм за організацію нашого відпочинку в таборі «Мрія».
Едіта Плескач.
– Я побувала в таборі «Мрія», де провела 10 надзвичайних днів. Кожного дня ми дуже добре себе почували. У нас був великий басейн. Я була у другому загоні. У нас були найкращі вожаті. Я зустріла тут багато нових друзів. Щодня ми вивчали щось нове. В нас були різноманітні заняття. Кухарі смачно готували страви, і ми завжди були ситі. Я дізналася багато чого корисного і цікавого в цьому таборі. Це був найкращий табір у світі. Дякую, що я там змогла побувати.
Дякуємо за незабутні враження.
Мелінда МОЛНАР,
завідувачка бібліотеки-філії с. Нове Село