Допоможіть врятувати дитині життя

Жолт був бажаною, третьою дитиною в сім’ї Тетяни та Жолта з Олешника. Він народився здоровим хлопчиком і ніщо не віщувало біди. Зростав веселим, грайливим та енергійним. Зараз Жолтіку рік і три місяці, лікарі діагностували страшну недугу – нейробластому заочеревного простору.

– Моя мама переодягала сина і, змінюючи підгузник, помітила у паховій частині невелику кульку. Наступного дня ми поїхали до свого сімейного лікаря, котрий направив нас до хірурга. Під час огляду УЗД, виявили пухлину. Але, що вона собою представляла – не знали, тому направили у Мукачівську обласну дитячу лікарню. Тут діагностували злоякісне утворення. Підтвердили цей діагноз і в Київському національному інституті раку, – розповідає мама хлопчика Тетяна Василівна. – Тепер син має пройти два блоки хіміотерапії, після яких на нього чекає операція в Києві, відтак – знову чотири хіміотерапії.

Оскільки мама перебуває у відпустці по догляду за синочком, працює лише один батько. Багатодітна сім’я, у котрій ще дві старші донечки – семирічна Кіра і дворічна Євгенія, просить усіх небайдужих людей допомогти їм врятувати життя любого синочка.

Кошти можна надсилати на картку ПриватБанку 4149 4991 4958 9721 на ім’я мами хлопчика Тетяни Василівни Комар.