Допоможіть врятувати молоде життя

20-річний житель Фанчикова Василь Шнайдер повертався додому із заробітків з Чехії і потрапив у страшне ДТП. За свідченнями очевидців, водій, котрий віз заробітчан, вирішив проскочити на залізничному переході, то потяг на шаленій швидкості врізався у мікроавтобус. Одна жінка з Тячівщини померла на місці, троє пасажирів госпіталізовані. Водій втік з місця пригоди, та його впіймали і заарештували.
Василь зазнав надважких травм. Позаяк хлопець нетранспортабельний, його гелікоптером доправили до найближчої лікарні. Мамі постраждалого юнака повідомили про страшну звістку з консульства. У телефонній розмові жінці сказали, що її сину одразу зробили операцію на голову, проте пошкоджені мізки, пошкоджені і внутрішні органи, таз, руки і ноги переламані.
Мама поїхала до сина і просить всіх небайдужих допомогти зібрати кошти на лікування і, про можливості, подальше транспортування додому. Вдова, у якої є ще один старший син-інвалід і 9-річна донечка, таких грошей не має.
Гроші можна переказувати на картку ПриватБанк №5168 7426 0033 1114 на ім’я мами юнака Шнайдер Наталії Петрівни, № тел.. для зв’язку 066 14 20 713.