icon clock03.03.2016
icon eye26
Фото Цікаве

Чергові теліжанські вечорниці

проведено напередодні Міжнародного жіночого дня. Тож і не дивно, що розмова на них велася насамперед про жінку, її роль у державотворенні, розбудові держави, участі у всіх подіях, що відбуваються в Україні.
Ведучою вечорниць цього разу була активістка Олена Кобаль. Свій виступ вона вдало поєднала з міським жіночим товариством ім. О. Теліги, його активістками, які задіяні і в соціально-економічному розвитку рідного міста, і у волонтерській роботі. Для посилення її виступу теліжанки, котрі зібралися на вечорниці, разом із промовами, піснями, анекдотами активно взялися за роботу – з відходів виробництва вони нарізали стрічки для маскувальної сітки, яку Рух підтримки закарпатських військових – Виноградів згодом відправить на передову. Хочу наголосити, що теліжанки дружно підключаються до роботи волонтерів. Ось і днями Ганна Клюса та Марія Клімова зв’язали для воїнів АТО по парі теплих шкарпеток. І на вечорниці вони прийшли не з порожніми руками – Магдалина Турзай, Ганна Качала, Катерина Гусар, Олена Савка принесли пластмасові кришечки.
Як і попереднього разу організатори заходу подбали про поповнення своїх рядів. В урочистій обстановці у ряди теліжанок прийняли Світлану Шімон та Олену Кобаль (на фото), яким під оплески присутніх вручили пам’ятні медалі.
Вечорниці минули весело. Жінки гарно поспілкувалися, добре попрацювали і разом вирішили, якій темі присвятять своє наступне зібрання.
Люба СТЕЦЬ,
активістка міського жіночого товариства  ім. О. Теліги