icon clock13.07.2018
icon eye21
Спорт Фото

Активний відпочинок в угорському спортивному таборі

Щорічно в червні наші угорські друзі запрошують молодих футболістів ДЮСШ товариства «КОЛОС» на відпочинок у спортивний табір.
Цей рік також не став винятком і десять угорськомовних дітей, переважно з Затисянщини, перебували в місті Дунофелдвар, де разом з румунськими та місцевими спортсменами два рази на день тренувались на відмінних спортивних полях. Проводили їх кращі тренери футбольного клубу «HELLER». Цікаво, з азартом діти віком від 13-16 років навчались новим елементам футболу, вправам, з якими вони раніше не зустрічались, працювали кожен з індивідуальним м’ячем та інше.
Протягом тижня проводились декілька товариських матчів з румунськими та місцевими однолітками, як не дивно, всі зустрічі наші футболісти виграли.
Крім того, цікаво проводили час на прогулянках по місту, відвідали місцевий замок XVII століття, катались на катерах по Дунаю, щодня купалися в басейні.
Насамкінець усі діти отримали в подарунок спортивну форму та різні сувеніри, а на прощальному вечері ласували великою піцою.
Наші вихованці залишилися дуже задоволені поїздкою. Хочеться висловити щиру подяку організаторам – колишньому директору спортивного коледжу Томашу Сабову та президенту футбольного клубу Ференцу Геллеру, які доклали максимум зусиль для безпечного та цікавого перебування дітей у спортивному таборі.
Олександр ЧУКА, керівник групи, голова Виноградівського ФСТ «Колос»