icon clock16.05.2023
icon eye296
Спорт Фото

5 ЗОЛОТИХ МЕДАЛЕЙ І 3 СРІБНІ ПРИНЕСЛИ БОКСЕРИ «НОКАУТУ» З МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ З ПОЛЬЩІ

12-14 травня у польському місті Шецін проходив Міжнародний турнір по боксу, учасниками якого були юні спортсмени з України, Польщі, Бельгії, Німеччини, Чехії та Норвегії.
Команду Виноградівського боксерського клубу «Нокаут» представили 8 бійців. Для них це був перший масштабний турнір такого рівня. Порівняти свої сили мали можливість із суперниками з Польщі, Чехії та Німеччини!


Не зважаючи на незначний досвід боксування, додому бійці Виноградівської тергромади повернулися із вражаючими результатами. Так, золоті медалі вибороли виноградівець Іван Товт, Артем Сігеті з Олешника, Іван та Максим Гавринці з Підвиноградова, Ростислав Гевеші з Холмовця. Серед срібних призерів Василь Керечанин та Володимир Сворень з Виноградова, Євген Талабіра з Підвиноградів.
«Дякуємо щиро чудовим батькам наших діток, які постійно фінансово підтримують досягнення своїх чад! Велика подяка нашим постійним меценатам – депутатам Закарпатської обласної ради Йосипу Фізеші та Івану Матруничу, котрі завжди підтримують наш спортивний напрямок. Навіть тепер вони закрили питання з паливом даної поїздки.
Дякуємо щиро за запрошення Марціну Станкевичу. Турнір пройшов на вищому рівні. Подяка Зенону Ягіелло за допомогу у організації проживання і харчування наших спортсменів! Поляки вчергове показали нам свою гостинність і підтримку!
Дякую Богу за натхнення і сили! Розумію одне: діти – це наше майбутнє, наша спортивна, здорова, незламна нація. Сподіваюся і вірю, що прийде той час, коли державне керівництво всіх рівнів це зрозуміє. Маю з чим порівнювати, бо бачу як в Європі для дітей відкриті двері всіх напрямків, а у нас, нажаль, ми мусимо це вигризати зубами», – зазначила засновниця БК «Нокаут» Людмила СВОРЕНЬ.