15 тисяч школярів Виноградівщини одночасно промовили молитву за мир в Україні

П’ятого квітня голова райдержадміністрації Михайло Русанюк взяв участь у проведенні акції «Молитва дітей за мир в Україні», яка проходила у міській ЗОШ №8. Захід проведено в рамках Міжнародного проекту «Лист миру».
Акція проводилася серед учнів шкіл Виноградівського району. Ініціатором проведення заходу став учень Новоселицької ЗОШ I-II ступенів Володимир Баник. Під час акції було передано 1000 карток із зображенням голуба та з наклеєними оливковими листочками, які ізраїльські школярі передали для молитви за мир дітям Виноградівського району, батьки яких проходять службу в зоні АТО. Михайло Русанюк подякував дітям за їхню активну участь у проведенні цієї акції, а також зазначив, що подібні заходи привертають увагу громадськості та влади до того, що є найважливішим для щастя дітей – мир у країні, в якій вони живуть.

Більше тисячі учнів Виноградівської школи №8 та ще близько 14 тисяч учнів усіх шкіл району рівно о 9.40 взялися за руки та одночасно промовили слова молитви: «Щастя потрібне кожній дитині, Дай же нам, Боже, мир в Україні!».
За повідомленням Виноградівської РДА