Керівники Закарпаття зустріли Різдво на фронті разом з нашими захисниками

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита разом із першим заступником Мирославом Білецьким та заступником Ігорем Шинкарюком на Різдвяні свята були разом із закарпатськими воїнами на фронті. Керівники краю протягом Різдвяних свят відвідали декілька підрозділів, у яких служать закарпатці на передовій.

Зокрема, вони вітали легендарний підрозділ аеророзвідки «Птахи Мадяра», який зараз виконує бойові завдання на напрямку зосередження сил противника під командуванням нашого земляка – закарпатця, командира Роберта Бровді.

Віктор Микита та його заступники нагородити відзнакою Президента «За оборону України» бійців цього підрозділу, котрі самовіддано захищають нашу землю від окупанта.

Також голова ОВА вручив нагрудні знаки «За розвиток Закарпаття» землякам у складі «Птахів Мадяра», які з перших днів повномасштабної війни за тисячі кілометрів від рідної домівки боронять незалежність українського народу.

Сам Різдвяний день керівники краю зустріли на фронті разом із воїнами 3-ї окремої штурмової бригади, які зараз виконують бойові завдання в безпосередньому зіткненні з ворогом.

«Найголовніший святковий ранок – тут, на передовій, де наші захисники боронять країну від окупанта», – розповів Віктор Микита. Закарпатським воїнам цього підрозділу також були вручені відзнаки Президента «За оборону України», а також їм передали спецзасоби та FPV-дрони для знищення ворога на напрямках зосередження основних зусиль противника.

Згодом, уже спільно з начальником ГУНП в Закарпатській області – генералом поліції третього рангу Ярославом Колесником керівники Закарпаття привітали закарпатських поліцейських, які зараз виконують бойові завдання на напрямку зосередження сил противника у складі зведеного батальйону Нацполіції «Захід».

Окрім відзнак Президента «За оборону України» передали нашим поліцейським засоби аеророзвідки та інше матеріально-технічне забезпечення.
Ще одна важлива та довгоочікувана зустріч відбулася на Бахмутському напрямку з нашими земляками – бійцями підрозділу ССО Карпатська Січ, а потім і бойовий підрозділ «Сонечко», який виконує завдання у зоні безпосередніх бойових зіткнень.

«У святковий різдвяний день нагородили захисників відзнаками Президента «За оборону України». Передали спецзасоби та FPV-дрони для знищення ворога на напрямках зосередження основних зусиль противника.

Важливо, щоб наші воїни знали й відчували, що закарпатці щодня моляться за них, дякують Богу та кожному бійцю за героїзм.
З перших днів повномасштабної війни підтримуємо військових, постійно перебуваємо на зв’язку, знаємо в деталях ситуацію, потреби і рівень важливості виконання завдань на основних напрямках фронту», – написав Віктор Микита у соцмережах.