Допомога для ДБ “Сонечко”

Після того, як на нашу державу напали російські окупанти, український виробник сухих та вологих кормів для собак та котів ТОВ «Харчові технології Закарпаття» тимчасово призупинив виробництво і перенаправив свою діяльність у волонтерське русло.
Найперше почали у своїй їдальні годувати смачними обідами переселенців, котрі живуть в селі. Зараз багато хто повернувся у звільнені від ворога свої домівки. Тож харчуються щодня тільки 30-40 чоловік

Цього тижня до них завітали грізні воїни із Закарпатського добровольчого батальйону під лагідною назвою «Сонечко». За словами керівника товариства Андрія Хрипти, їм передали шоломи, бронежилети, рукавиці і військові аптечки.

«Також цього тижня передали цілу партію берців для бійців одного штурмового батальйону на Миколаївський напрямок. Оплатили пошив великої партії форми для воїнів на Миколаїв неподалік Херсону. Там тепер дуже гаряче. Відправили під Донецьк військові аптечки. Наші друзі тепер їдуть у напрямку Харкова і підвезуть майки та берці для захисників. Замовили плетіння спеціальних маскувальних сіток. Одним словом, робимо все для миру, для найшвидшого звільнення наших територій від ворога», – каже Андрій Іванович.

Вл. інф.