icon clock02.06.2016
icon eye26
Новини

«Зелені берети» відзначили професійне свято

Минулої суботи у міському будинку культури відбулися урочистості, присвячені Дню прикордонника. З нагоди професійного свята охоронців державних рубежів привітали голова райдержадміністрації Михайло Русанюк та голова районної ради Віталій Любка. Очільники Виноградівщини зазначили, що в умовах сьогодення служба прикордонника – це щоденний подвиг, адже на них лежить серйозний обов’язок – захищати державний кордон України. Вони – приклад відданості і честі. Їхній професіоналізм, витримка і сміливість, стійкість та мужність, нелегка служба вдень і вночі, у спеку і холод є яскравим прикладом для підростаючих поколінь. У тяжку годину, коли перед нашим народом постали надзвичайно складні випробовування, Державна прикордонна служба України продовжує залишатися однією із фундаментальних основ забезпечення національної безпеки держави, запорукою надійної охорони державного кордону нашої Батьківщини. Керівники побажали охоронцям державних рубежів, ветеранам прикордонної служби та їхнім родинам міцного здоров’я, щастя, миру та спокою.

Поздоровив колег зі святом начальник відділу прикордонної служби «Вилок» майор Юрій Осадчук, а також зачитав вітальні адреси від Президента України Петра Порошенка, голови Державної прикордонної служби Віктора Назаренка та начальника Мукачівського прикордонного загону Дмитра Ліщинського.

За високий професіоналізм, вагомі особисті заслуги у справі охорони Державного кордону України та з нагоди відзначення Дня прикордонника кращих прикордонників відділів прикордонної служби у Виноградівському районі – «Дякове», «Вилок», «Дюла», «Хижа» та «Велика Паладь» нагороджено спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради.  А начальникам відділів прикордонної служби «Дякове» та «Вилок» вручені спеціальні фотовідзнаки за допомогу в організації фестивалю «Угочанська лоза». У свою чергу командування Мукачівського прикордонного загону нагородило грамотами Віталія Любку та Михайла Русанюка за підтримку воїнів-прикордонників.

Відділ культури райдержадміністрації підготував святкову концертну програму. Присутніх вітали Василь Тарнай, Тетяна Гудачок, Світлана Керечан, Лівія Баторі та вихованці ДШМ ім. Б. Бартока.
Любов ТОКАЧ