icon clock24.06.2016
icon eye22
Новини Фото

Запрошуємо на ярмарок, що проходитиме під егідою акції «Врятуй життя дитині!»

Останнім часом «Рух підтримки закарпатських військових – Виноградів», що раніше дбав тільки про наших славних захисників АТО, у силу обставин поступово бере опіку ще й над тяжкохворими дітьми району. Аби хоч трохи матеріально підтримати батьків, ми неодноразово оголошували про збір коштів та проведення благодійних ярмарків. От і цього разу чергову благодійну акцію «Врятуй життя дитині!» проводитимемо у рамках відзначення у Виноградові Дня молоді, що відбудеться у неділю 26 червня на центральній площі міста. Об 11-ій годині ми розгорнемо розпродаж речей, що протягом місяця приносили в офіс Руху небайдужі до чужого горя люди. Продаватимемо іграшки, вироби самобутніх народних умільців, жіночі прикраси, картини, військові шеврони, стрічки-обереги тощо, а також солодощі та надувні кульки для малечі. Вперше до благодійної акції на підтримку хворих діток долучилося держпідприємство «Виноградівський лісгосп», котре надало нам саджанці декоративних дерев та кущів – кілька видів туї, смарагд, кіпарис, ялівець козацький. Студія «ЕРА» на наше запрошення погодилась провести «фото патріота». Під час розіграшу безпрограшної лотереї можна буде виграти абонемент в «Олімп», «Дарт» та JJ-клуб, а також солдатські сухі пайки та шаврони, дитячі рюкзаки, альбоми для малювання, саджанці декоративних дерев.
На ярмарку будуть присутні батьки хворих дітей. Зібрані кошти одразу передамо на лікування онкохворого Максима Рачка з Малої Копані та Ксеньки Гейруш з Виноградова, яка страждає на апластичну анемію (хворобу кісткового мозку), для підтримки життєдіяльності уражених невиліковною хворобою «муковісцидоз» сестричок Галинки та Єлизавети Старостів з міста, а також для придбання кохлеарного імпланту маленькій донечці військовослужбовця 128-ої ОГПБр Емілії Матішинець з Пушкіна, котрій лікарі поставили діагноз «Двостороння нейросенсорна глухота» (повна втрата слуху).
Запрошуємо всіх людей доброго серця долучитися до благодійності. Бо ж лише спільними зусиллями ми спроможні допомогти малечі покращити стан здоров’я. Разом – сила!
Михайло Роман, волонтер