icon clock21.05.2022
icon eye198
Новини Фото

У Виноградові вибухнув будинок

Один житловий будинок зруйновано та ще два пошкоджено внаслідок вибуху газоповітряної суміші у м. Виноградів.

Подія сталася 20 травня о 22:50 на вул. Миру у м. Виноградів. Там за поки невстановленої причини відбувся вибух газоповітряної суміші у приватному житловому помешканні місцевого пенсіонера. Як наслідок, вибуховою хвилею зруйновано помешкання власника та пошкоджено ще два поряд розташовані житлові будинки сусідів, йдеться у дописі ДСНС м. Виноградів.

На події постраждав 21-річний киянин, у нього діагностовано опікові травми І-ІІ ступеня на площі 90% тіла. Над ліквідацією наслідків вибуху працювали рятувальники 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів, газовики та представники служби райелектромереж.

На Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області зазначено, що для з’ясування всіх обставин та встановлення причин за цим фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.270 Кримінального кодексу України (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки). У справі буде призначено ряд експертиз та проведено всі необхідні слідчі дії.