icon clock19.11.2015
icon eye36
Новини

У ВИНОГРАДІВСЬКОМУ ДНЗ №5 ЗАПРАЦЮВАЛИ ДВІ НОВІ ГРУПИ

Наприкінці минулого тижня у міському дитсадку №5 урочисто відкрито добудову, де розмістилися дві групові секції. Нарешті повністю завершено будівництво цього довгобуду, яке, через відсутність коштів, тривало майже чотири роки. Відтепер тут, до вже існуючих шістьох груп, де виховується 157 маленьких виноградівців, додалися ще дві – просторі, світлі, затишні, сучасно обладнані. Тож, наразі, дошкільна родина поповниться ще півсотнею діток.
Ця надзвичайно приємна подія стала справжнім святом для колективу дитячого дошкільного закладу, для батьків і, насамперед, для малюків, котрі відтепер тут виховуватимуться у сучасних комфортних умовах, а також розвивати свої інтелектуальні і творчі здібності.
«Ми зібралися задля того, щоб урочисто відкрити дві групові секції для наших наймолодших городян, – сказав, відкриваючи урочистості, міський голова Степан Бочкай. – Приємно, що народжуваність у місті зростає, а тому й потреба у дошкільних закладах збільшується. Ми з повною відповідальністю ставимося до питання розвитку дошкільних закладів міста. За минулу каденцію нам вдалося досягти непоганих показників щодо охоплення малят дошкільним вихованням та покращення інфраструктури дитсадків. Регулярно проводяться капітальні і поточні ремонти, а до кінця року плануємо завершити заміну вікон у всіх дитсадках міста. Хочу подякувати будівельникам за їх кропітку працю та добросовісне виконання робіт по завершенню об’єкта. Подякував працівникам дитсадка та батькам, які долучилися до облаштування приміщень, створення затишку для маленьких виноградівців. А вихованцям закладу побажав, щоб росли здоровими та радісними». Степан Бочкай вручив подяку міської ради колективу «Виноградівської ПМК-78» за сумлінну працю.
Завідувачка дитсадка Ганна Йовжі висловила безмежну вдячність всім причетним до будівництва, а особливо міському голові, за сприяння якого таки вдалося довести до завершення цю важливу справу.
Затим Ганна Йовжі та Степан Бочкай перерізали символічну стрічку і запросили всіх до актової зали. Дошкільнята зустріли шановних гостей хлібом-сіллю, а також подарували святкову концертну програму, під час якої малята виконували веселі пісні, вірші і танці.
Привітав колектив, батьків та діточок з новосіллям начальник управління освіти, молоді і спорту РДА Василь Белень, керівник «ОРТЕКС ЛТД» та дідусь вихованця дитсадка Тиберій Фабриков. Від імені батьків слова подяки всім добродіям висловили Віта Копча та Ганна Міндак.
І ось нарешті присутні змогли оглянути приміщення нового корпусу, які вражають простором, зручністю та комфортом. Вони не лише дорослим сподобалися, а й малюкам одразу припали до душі. Впевнена, тут вони справді почуватимуться, як вдома.
Любов ТОКАЧ