icon clock23.06.2022
icon eye65
Новини Фото

Скільки ще гинутимуть люди?

Четвертий місяць в Україні триває війна. Кожного дня вмирають сотні людей, серед них військові та цивільні. Страждають діти. Важко уявити скільки людських життів вже скалічила ця війна. Українські лідери намагалась домовитись із Заходом про підтримку ще до початку повномасштабного вторгнення. Вони просили надати зброю та впровадити санкції проти РФ на випередження, щоб мінімізувати руйнівні наслідки для населення та відняти можливість агресора напасти.

Допомога західних держав у цьому протистоянні дуже відчутна. Але коли мова стосується постачання важкої зброї та далекобійної артилерії – деякі з них «дають задню». Українські збройні сили вже продемонстрували свій рівень підготовки. Вони швидко освоюють іноземну воєнну техніку та успішну знищують нею ворога. Щоразу, коли потрібні боєприпаси надходять українській стороні у потрібній кількості – ситуація для нас змінюється у позитивний бік.

Захід має нарешті зрозуміти, що від швидкості та кількості постачань Україні зброї залежить те, як довго триватиме війна і скільки ще людей загинуть на нашій землі.