icon clock22.07.2016
icon eye33
Новини Фото

Представили нового начальника райвідділення поліції

Заступник начальника управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник В’ячеслав Галеєв представив нового начальника Виноградівської поліції. Ним став 34-річний підполковник поліції Іван Бедринець. За озвученою В’ячеславом Назиповичем біографічною довідкою відомо, що народився Іван Іванович в селі Великий Раковець Іршавського району. Здобувши вищу освіту у Львівському інституті внутрішніх справ працював оперуповноваженим відділення державної служби по боротьбі з економічною злочинністю, старшими уповноваженим, начальником сектору цього ж підрозділу, начальником міжрайонного відділу №3 протидії злочинності у сфері економіки. Останнє місце роботи – заступник начальника Брегівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області. Також полковник Галеєв зазначив, що попередній головний поліцейський Виноградівщини Віктор Ребрей, як кваліфікований працівник буде працювати в апараті облуправління.
– Всі ці 11 місяців ми з вами разом працювали якісно та достойно. Тож, у першу чергу я щиро дякую колективу за роботу. Бажаю кожному з вас гідно дослужити до пенсії, не втративши честь та гідність, берегти своє здоров’я та життя під час затримання небезпечних озброєних злочинців. І не важливо, як нас називатимуть – міліцією чи поліцією, головне, аби ми йшли до людей з гордо піднятою головою. Адже коли працюватимете по совісті, вас поважатимуть і люди, і керівництво, і влада. Зичу успіхів у роботі. Поважайте всіх оточуючих, бо це є перш за все рівнем самоповаги. Щиро дякую і владі району та службі безпеки України за співпрацю та підтримку, – висловив слова вдячності вже колишній начальник райвідділення Віктор Ребрей.
Новопризначений керівник поліції Іван Бедринець зазначив, що він особисто знайомий з більшою частиною особового складу Виноградівського РВП і переконаний, що це хороші фахівці, з якими буде легко працювати. Голови Виноградівської РДА Михайло Русанюк та райради Віталій Любка, начальник СБУ Ярослав Пилип подякували Віктору Ребрею за гідне несення служби в нашому районі, а Івану Бедринцю побажали успіхів на новій посаді. Керівники констатували, що район у нас не простий, бо ж чисельні кордони та ромські поселення вносять свою специфіку в роботу. Проте, при належній профілактиці, криміногенна ситуація відносно спокійна.
На завершення зустрічі полковник В’ячеслав Галеєв озвучив результати атестації працівників поліції у краї: «Під час атестації першої категорії, в якій взяли участь 26 працівників, 4 керівників райвідділів звільнено і 3 – переміщені на посади з меншим обсягом роботи. До другої категорії тестування відносяться Виноградівське райвідділення. Згідно цього етапу, 20 працівників звільнено, 36 переміщено на нижчі посади, 7 – на вищі посади».  
Наталія Кобаль