Перший виїзд до Виноградова здійснив пересувний мобільний сервісний центр

Один із 20 пересувних мобільних сервісних центрів запрацював у нашій області. Оснащений сучасним обладнанням, сервісний центр на колесах уже розпочав виїжджати за графіком у віддалені населені пункти краю. В середу, 19 квітня, скористатися послугами МСЦ МВС змогли мешканці нашого району. Того дня з 11:00 до 16:00 год. він працював на території колишнього Виноградівського МРЕВ.
Зокрема, громадянам надаються найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.
За словами заступника директора регіонального сервісного центру в Закарпатській області Михайла Бойчука, тепер не потрібно їхати у державний сервіс – він сам приїжджатиме до громадян. Працює центр на запит від органів місцевого самоврядування. Даний пересувний мобільний сервісний центр надаватиме послуги по мірі надходження заяв від жителів Виноградівського, Берегівського і Міжгірського районів.
Депутат обласної ради Роман Фурман зазначив, що, завдяки неодноразовим депутатським зверненням, вдалося  хоча б у такій формі відновити роботу з надання послуг державного сервісу у нашому районі. Адже це набагато зручніше, ніж їздити за десятки кілометрів до найближчого стаціонарного сервісного  центру.
З роботою пересувного сервісного центру ознайомилися голова районної ради Віталій Любка та його заступник Адальберт Сверенко. Велася мова щодо можливого його розташування ближче до центру міста, про що буде поінформовано додатково. Голова райради відзначив важливість створення такого сервісного центру і наголосив, що автомобілісти району обов’язково скористаються такою нагодою – здійснити необхідні операції щодо реєстрації транспортного засобу.
Слід зазначити, що вже в перші години роботи послугами сервісного центру скористалося близько 10 громадян.
Переглянути, які документи необхідні для отримання послуг, можна на сайті ГСЦ МВС та РСЦ МВС. З графіком курсування та інтерактивною картою маршрутів можна ознайомитись на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua у розділі «Мобільні СЦ».
Любов ТОКАЧ