icon clock28.04.2017
icon eye50
Новини Фото

На Виноградівщині активно розпочалися поточні ремонти доріг

Про стан проходження ремонтних робіт на автошляхах району ми дізнавалися від голови Виноградівської РДА Михайла Ручанюка.
– Михайле Михайловичу, жителі Виноградівщини дуже стурбовані поганим станом доріг у районі. Розкажіть, які заходи здійснює влада району для усунення цієї проблеми?
– Так, дороги у нашому районі знаходяться у поганому стані, але хочу зазначити, що станом на сьогодні інтенсивно розпочато поточні ремонти автодоріг, а саме: Шаланки – Перехрестя, Підвиноградів, Нове Село, Вилок, Пийтерфолво, Велика Копаня, урочище Дубки, Великі Ком’яти.
Окрім того, завершуються необхідні тендерні процедури для проведення капітального ремонту доріг Іршава-Виноградів, Пийтерфолво-Велика Паладь (до нового пункту пропуску), а також ведуться підготовчі роботи для продовження капітального ремонту із Ботара до Неветленфолу в притул до КПП «Дяково».
– Розкажіть чому роботи здійснюються так пізно, адже стан доріг району спричинив неабиякий резонанс?
– Ремонтні роботи розпочалися із запізненням у зв’язку з тим, що працюючі на території області асфальто-бетонні заводи не володіють необхідними потужностями для одночасного покриття всієї області, а єдиний в районі завод із виготовлення асфальто-бетонної суміші – не працює, а так були деякі затримки із фінансування.
Окрім того, дуже прикро, що в районі нема дорожньої будівельної організації.
– Тоді розкажіть, хто саме проводитиме ремонтні роботи на Виноградівщині?
– Я звернувся до керівників усіх районів області із проханням допомогти в пошуку підрядних організацій. В результаті поточні ремонти доріг у районі виконують дві бригади «Іршавського Райавтодору», «Хустський ДЕД», чотири автомобілі типу «Пачматік»,  надані облавтодором, «агрошляхбуд Мукачево» та «Бітунова».
Вікторія ВАСИЛЬКІВ