icon clock29.07.2016
icon eye32
Новини

Керівники району провели нараду щодо градобою на Виноградівщині

25 липня голова Виноградівської районної ради Віталій Любка та його заступник Адальберт Сверенко провели нараду з представниками населених пунктів району, які постраждали від градобою.
На попередній сесії з районного бюджету були виділені кошти на сільські ради для надання матеріальної допомоги жителям, будинки яких зазнали ушкоджень від граду. Розподіл коштів відбувався відповідно до наданої на той час інформації. Тому, зазначив Віталій Любка, є необхідність визначити ті села, які у зв’язку з цим недоотримали кошти, адже на сьогодні всі населені пункти прозвітували про завдані збитки. Відтак у районі постраждало від граду 5624 житлові будинки. Тож на нараді спільно з головами, секретарями сільських, селищної та міської рад узгодили села, які потрібно дофінансувати. Це питання буде винесене на розгляд сесії 2 серпня. На надання матеріальної допомоги місцевим жителям з районного бюджету планують додатково виділити ще близько 400 тисяч гривень.
Присутні також обговорили й інші питання, зокрема, ремонт доріг у районі, надходження акцизного податку на пальне у місцеві бюджети, реагування працівників сільських рад на запити районної ради тощо.
Виноградівська районна рада