icon clock21.11.2014
icon eye202
Цікаве

У ВИНОГРАДОВІ ВІДКРИВСЯ НОВИЙ ФІТНЕС-ЦЕНТР «ДАРТ»

15 листопада в торговельному центрі «Дарт», який віднедавна діє у Виноградові, відбулося урочисте відкриття фітнес-центру – просторого спортивно-оздоровчого комплексу із сучасним тренажерним залом, велозалом та залами для фітнесу. Ще до початку заходу увагу дітей та всіх перехожих привертала величезна панда, яка ритмічно пританцьовувала під музику та фотографувалася зі всіма бажаючими. А далі було найцікавіше – розважальна програма, яку вів креативний ведучий та шоумен Золтан Вайда, «море» призів та розіграш подарунків, бодібілдинг шоу, конкурси, а також виступи спеціальних гостей.
І ось за мить до урочистого відкриття фітнес-центру з вітальним словом до всіх присутніх на святі звернувся заступник міського голови Василь Ціцей:
– Сьогодні у нашому місті відбувається неординарна подія – у Виноградові відкривається ще один об’єкт, який прикрасить його. Це вкотре засвідчує, що місто розбудовується, розвивається, стає ще красивішим і комфортнішим для проживання, що створюються всі умови для того, щоб ми могли не тільки працювати, але й мали можливість відпочити та оздоровитися. Вітаючи всіх городян з такою подією, хочу щиро подякувати сім’ї Івашко, яка вклала кошти, душу, енергію та знання в цей новий об’єкт, а також вручити їй подяку від міської ради за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту міста Виноградова.
Запрошуючи гостей свята до нового спортивно-оздоровчого комплексу, Данута Івашко відмітила: «Це все було зроблено для вас і ваших дітей, щоб вони змалку могли загартовувати своє здоров’я і не хворіли».
Хвилююча мить – перерізання стрічки. І людський потік заповнив просторий фітнес-центр загальною площею більше 1000 квадратних метрів. Бажаючих оглянути новенькі тренажери або ж спробувати свої сили, використовуючи їх, уже чекали кваліфіковані інструктори. Адже спортивно-оздоровчий комплекс «Дарт» створений фахівцями в області фітнесу як для професіоналів, так і для всіх, хто хоче жити за принципом «У здоровому тілі – здоровий дух». А до послуг клієнтів фітнес-центру – не тільки тренажерний зал, але й кардіозона, зали для групових занять, фітнес-бар, одяг та аксесуари для фітнесу, солярій, масажний та косметологічний кабінети, а також дитяча кімната, де на час занять можна залишити дітей.
А розважальне шоу продовжувалося. Спершу увагу гостей свята заполонила група дівчат, які виконали ритмічний спортивний танець. А далі на імпровізовану сцену під бурхливі оплески публіки вийшла чемпіонка Закарпаття та бронзова призерка Кубку України-2014 у номінації «Фітнес-бікіні» Мілена Молнар. Не менш очікуваним і вражаючим був виступ спеціального гостя заходу – чемпіона всесвітніх ігор з бодібілдингу Бейли Балога. То було справжнє шоу!
А на щасливців під час розіграшу подарунків чекали приємні несподіванки, в тому числі сертифікати на абонементи у фітнес-центр «Дарт». Свої призи отримували й переможці спортивних змагань, які проводилися серед найдужчих хлопців та найспритніших дівчат. І всі присутні на урочистому відкритті нового спортивно-оздоровчого комплексу мали можливість переконатися, що ФЦ «Дарт» – це дійсно здоров’я, краса та енергія.
А 16 листопада в фітнес-центрі для всіх бажаючих проводився День відкритих дверей.


Ганна КОБАЛЬ