icon clock23.07.2015
icon eye22
Цікаве

МОЖНА І БЕЗ ХАБАРА

Нещодавно для мене стало актуальним поміняти права, тому й навідалася до відділення ДАІ. Цю справу довгий час відкладала на потім, оскільки перебуваю у відпустці по догляду за малолітньою дитиною, з іншого боку – були побоювання – скільки разів доведеться навідуватися до «даішників», яку суму попросять за послугу?
У суботній день, зібравши всі необхідні документи, звернулася до начальника райвідділу ДАІ Віктора Купара, який відразу прийняв мене. Переглянувши документи, зауважив: «У зв’язку зі зміною прізвища давно актуальна зміна водійських прав». У касі заплатила вказану суму, отримала чек, на місці зробила відповідне фото і вже на 10-ту годину впоралася з цим процесом. Віктор Степанович попередив, що через дві години можу прийти за новими правами. Так і сталося.
Цей випадок тому й оприлюднюю через районку, оскільки й сама багато чула про те, що у ДАІ без хабара неможливо вирішити жодне питання. З власного досвіду знаю, що це не так. Процес заміни документів відбувається вчасно, оперативно, культурно. Отже, справи можна вирішувати без «кишенькових» подачок.
Зіта БОЧКОР, м. Виноградів