icon clock19.12.2014
icon eye33
Цікаве

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!
Шановні мешканці Виноградівщини римо-католицького і реформатського віросповідань.
Різдво – це завжди народження надії на все краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і помислів. Нехай цьогорічне Різдво стане початком нової щасливої дороги в Новий рік.
Нехай осяйна різдвяна зоря об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, – чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей. Нехай в кожній родині панує мир і спокій. Щасливих, веселих і радісних вам свят!
Голова райдержадміністрації Юдіта Петеі
Голова районної ради Олег Любімов

*    *   *
Щиро вітаю всіх вірників західного обряду міста з найвеселішим, найродинним святом — Різдвом Христовим.
Хай віфлеємське світло наповнить ваші серця радістю й теплом, благословить миром і любов’ю, подарує почуття світлої радості. Нехай вам завжди і в усьому допомагає Всевишній, Різдвяна зірка осяює путь, а з першою колядкою увійдуть у вашу оселю гаразди й достаток, у родину – мир і злагода, а різдвяна свічка запалить у вашому серці вогонь любові, братерства, добра і щастя.
Зичу вам здоров’я та благополуччя. Нехай ці різдвяні дні принесуть у ваші домівки Господню благодать, людську радість, душевний спокій. Бажаю щоб в кожній домівці були тепло і родинний затишок, в кожному серці — добро і спокій, в помислах — мудрість і виваженість.
Нехай в наших серцях щоденно звучить молитва за мир і єдність нашої рідної України. Нехай Господь оберігає наших співвітчизників та повертає їх завжди живими і здоровими до рідних домівок.
Веселого Різдва вам, дорогі мої земляки!
Міський голова Степан Бочкай