icon clock24.12.2014
icon eye43
Цікаве

З НОВИМ РОКОМ, З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Шановні читачі та партнери районного часопису «Новини Виноградівщини»!
Завершується 2014 рік, який вписав нову сторінку в історію країни, в тому числі Виноградівщини та нашого невеликого колективу, журналісти якого систематично інформували читацький загал про події, які відбувалися в місті та населених пунктах району. На превеликий жаль, живемо в такі часи, коли наші рідні, друзі, знайомі чоловіки зі зброєю в руках вимушені захищати східні регіони України. Їм на допомогу згуртувалося все суспільство. «Новини Виноградівщини» як інформаційний партнер Виноградівського Руху підтримки закарпатських військових, систематично інформує про збір коштів та гуманітарної допомоги, організовані його волонтерами та координаторами.
Не оминули ми увагою й депутатів різних рівнів, надавши їм можливість через часопис звітуватися перед своїми виборцями та громадськістю. В році, що минає, вдалося налагодити партнерські відносини з підприємствами, про досягнення та проблеми яких відверто розповідали їх керівники. Таким чином, ми намагалися показати реальну картину економічного стану району та міста. І хоч ця картина не особливо райдужна, але той факт, що і в цей скрутний час підприємства тримаються на плаву, радує, бо є надія, що наші працелюбні люди матимуть роботу, джерело доходів у 2015 році.
Незважаючи на фінансову скруту, життєві негаразди, проблеми та труднощі сьогодення, районний часопис зі щирою радістю інформував читацький загал про добрі новини, зокрема, відкриття сучасного торговельного та фітнес-центру «Дарт», дитячого дошкільного навчального закладу №2 у селі Велика Копаня, видання збірок місцевих митців слова, відкриття виставок майстрів пензля та народних умільців, а також про спортивні досягнення юних талантів та футбольних команд району.
Завдяки плідній співпраці з органами влади, державними установами, організаціями та органами місцевого самоврядування «Новини Виноградівщини» систематично публікували корисну для наших читачів інформацію стосовно пенсійного забезпечення, соціального захисту, медичного обслуговування тощо. Порушували ми й злободенні проблеми району та висвітлювали хід обговорень і прийняття важливих для територіальних громад рішень на сесіях районної ради.
Рік, що минає, був важким, тривожним, фінансова скрута час від часу дає про себе знати. Але завдяки нашим вірним читачам, партнерам, рекламодавцям все ж таки нашій газеті, з часу заснування  якої 16 грудня виповнилося 69 років, незважаючи на труднощі, вдалося вижити. Тож велике спасибі за співпрацю нашим громадським кореспондентам, дописувачам, листоношам, депутатам обласної, районної та міської рад, підприємцям та керівникам підприємств-партнерів. На порозі Нового року щиро віншуємо всім вам миру, благополуччя, стабільності, доброго настрою та всіляких гараздів. Дякуємо за те, що ви з нами!
З Новим роком! З Різдвом Христовим!


Маргарита СТАНКО,
в. о. редактора газети