icon clock16.01.2015
icon eye47
Цікаве

АКТИВНИЙ ВОЛОНТЕР І ДЕПУТАТ

Ось і минули Новорічно-Різдвяні свята. Ми, українці, так сподівалися, що Новий рік перш за все принесе нам усім довгоочікуваного миру. Від малого до старого – всі підключилися до волонтерського Руху, і матеріально, і морально підтримують наших воїнів на Сході.
Серед волонтерів я хочу згадати депутата міської ради Михайла Михайловича Романа. Він – справжня Людина з великої літери. Активний волонтер-координатор організовує збір коштів, речей і продуктів, відправляє їх на Схід України та й сам відвозить у зону АТО, нехтуючи небезпекою.
А ще він як депутат турбується потребами виборців. Так, приміром, на своїй виборчій дільниці порадував малечу двома ігровими майданчиками. А ми, пенсіонери, і не знаємо, як йому віддячити за новорічне привітання та подарунки. Тож, користуючись нагодою, бажаємо йому здоров’я, успіхів та Божого благословення.
Новорічні подарунки отримали й діти на його виборчій дільниці. Радощам не було меж, бо не такий дорогий подарунок, як увага. До слова, й на Великдень Михайло Михайлович не забув привітати нас гарними пасками. Ми дуже раді, що в нас такий депутат! Хай Бог його оберігає.


Зоя ГРАБОВСЬКА, м. Виноградів