icon clock21.12.2022
icon eye148
Економіка

Про бюджет Виноградівської міської територіальної  громади  на 2023 рік

ВИНОГРАДІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дев’ятнадцята сесія восьмого скликання

РІШЕННЯ

15.12.2022                                                   м.Виноградів                                                         № 879

Про бюджет Виноградівської міської

територіальної  громади  на 2023 рі

 07530000000

(код бюджету)

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетного кодексу України міська рада в и р і ш и л а:  

            

1.Визначити на 2023 рік:

доходи міського бюджету у сумі 386 623 010,00 гривень, у тому числі доходи загального фонду міського бюджету  – 363 660 200 ,00 гривень та доходи спеціального фонду міського бюджету – 22 962 810,00 гривень згідно з додатком 1 до цього рішення;

видатки міського бюджету у сумі 386 623 010,00 гривень, у тому числі видатки загального фонду міського бюджету – 363 660 200,00 гривень та видатки спеціального фонду  міського бюджету –  22 962 810,00 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;

оборотний залишок бюджетних коштів міського бюджету у розмірі 500 000,00 гривень, що становить 0,14 відсотків видатків загального фонду міського бюджету, визначених цим пунктом;

резервний фонд міського бюджету у розмірі 300 000,00 гривень, що становить 0,08 відсотків видатків загального фонду міського бюджету, визначених цим пунктом.

2.Затвердити бюджетні призначення головним розпорядникам коштів міського бюджету на 2023 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами згідно з додатком 2 до цього рішення.

3.Затвердити на 2023 рік  міжбюджетні трансферти згідно з додатком 3 до цього рішення.

4.Затвердити на 2023 рік обсяги капітальних вкладень у розрізі інвестиційних проектів згідно з додатком 4 до цього рішення.

5.Затвердити розподіл витрат міського бюджету на реалізацію місцевих (регіональних) програм у сумі  49 787 940,00 гривень згідно з додатком 5 до цього рішення.

  1. Установити, що у загальному фонді міського бюджету на 2023 рік:

1) до доходів загального фонду міського бюджету належать доходи, визначені статтею 64 Бюджетного кодексу України, та трансферти, визначені статтею 97 Бюджетного кодексу України;

2) джерелами формування у частині фінансування є надходження, визначені пунктом 4 частини 1 статті 15 та статтею 72 Бюджетного кодексу України.

  1. Установити, що джерелами формування спеціального фонду міського бюджету на 2022 рік:

1) у частині доходів є надходження, визначені статтею 691, частиною 1 статті 71 Бюджетного кодексу України;

2) у частині фінансування є надходження, визначені пунктом 10 частини 1 статті 71 Бюджетного кодексу України та джерела фінансування, визначені статтею 72 Бюджетного кодексу України;

3) у частині кредитування є надходження, визначені пунктом 10  частини 1 статті 691 Бюджетного кодексу України та джерела фінансування, визначені статтею 72 Бюджетного кодексу України.

  1. Установити, що у 2023 році кошти, отримані до спеціального фонду міського бюджету (абзаци 1, 2 пункту 7 цього рішення) згідно з відповідними пунктами частини 1 статті 691 та частини 1 статті 71 Бюджетного кодексу України спрямовуються на реалізацію заходів, визначених частиною 2 статті 71 та статтями 89, 91 Бюджетного кодексу України, а кошти спеціального фонду згідно з абзацом 3 пункту 7 цього рішення спрямовуються на надання кредитів з міського бюджету індивідуальним сільським забудовникам.
  2. Визначити на 2023 рік відповідно до статті 55 Бюджетного кодексу України захищеними видатками міського бюджету видатки загального фонду на:

– оплату праці працівників бюджетних установ;

– нарахування на заробітну плату;

– придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;

– забезпечення продуктами харчування;

– оплату комунальних послуг та енергоносіїв;

– соціальне забезпечення;

– поточні трансферти місцевим бюджетам;

– підготовку кадрів закладами фахової передвищої та вищої освіти;

– забезпечення осіб з інвалідністю технічними та іншими засобами реабілітації, виробами медичного призначення для індивідуального користування;

– оплату послуг з охорони державних (комунальних) закладів культури.

  1. Відповідно до статті 16 Бюджетного кодексу України надати право начальнику фінансового відділу Виноградівської міської ради у межах поточного бюджетного періоду здійснювати на конкурсних засадах розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозитах, з подальшим поверненням таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду.
  2. Відповідно до статей 43 та 73 Бюджетного кодексу України надати право Виноградівській міській раді отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, позики на покриття тимчасових касових розривів міського бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.
  3. Головними розпорядниками коштів міського бюджету забезпечити виконання норм Бюджетного кодексу України стосовно:

1) затвердження паспортів бюджетних програм протягом 45 днів з дня набрання чинності цим рішенням;

2) здійснення управління бюджетними коштами у межах встановлених їм бюджетних повноважень та оцінки ефективності бюджетних програм, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів, організацію та координацію роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів у бюджетному процесі;

3) забезпечення доступності інформації про бюджет відповідно до законодавства, а саме:

здійснення публічного представлення та публікації інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких визначені цим рішенням, до 15 березня 2024 року;

оприлюднення паспортів бюджетних програм у триденний строк з дня затвердження таких документів;

4) врахування у першочерговому порядку потреби в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати;

5) проведення у повному обсязі розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ, інші енергоносії, комунальні послуги та  послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, та укладання договорів за кожним видом відповідних послуг у межах бюджетних асигнувань, затверджених у кошторисі.

  1. Надати право міському голові за погодженням із постійною комісією міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, у період  між пленарними засіданнями сесій міської ради:

13.1. Здійснювати протягом 2023 року розподіл та перерозподіл обсягів субвенцій і дотацій з Державного бюджету України та інших місцевих бюджетів, відповідно до змін, внесених законодавчими актами, нормативними урядовими рішеннями та рішеннями місцевих рад;

13.2. Вносити зміни до видатків за головними розпорядниками коштів міського бюджету на 2023 рік у разі, якщо після прийняття рішення про міський бюджет повноваження на виконання функцій або надання послуг, на яке надано бюджетне призначення, передається відповідно до законодавства від одного головного розпорядника бюджетних коштів до іншого головного розпорядника бюджетних коштів. При цьому, дія бюджетного призначення не припиняється і застосовується для виконання тих самих функцій чи послуг іншим головним розпорядником міського бюджету, якому це доручено.

13.3. Вносити зміни до видатків за головними розпорядниками коштів міського бюджету на 2023 рік у разі внесення змін до структури міської ради та передачі повноважень головних розпорядників коштів, визначених цим рішенням, іншим структурним підрозділам міської ради.

13.4. За обґрунтованим поданням головних розпорядників бюджетних коштів вносити зміни до обсягу капітальних вкладень бюджету у розрізі інвестиційних проектів фінансування яких проводиться за рахунок коштів спеціального фонду, відповідно до проектно-кошторисних документацій, назв об’єктів та робіт, видатки на які передбачені в міському бюджеті на 2023 рік.

13.5. У межах загального обсягу бюджетних призначень головного розпорядника коштів перерозподіляти видатки за бюджетними програмами окремо за загальним та спеціальним фондами бюджету, у тому числі обсяги регіональних програм.

  1. У разі внесення Міністерством фінансів України змін і доповнень до бюджетної класифікації фінансовому відділу міської ради враховувати такі зміни під час складання й виконання розпису міського бюджету на 2023 рік.
  2. Установити, що в процесі виконання міського бюджету перерозподіл видатків за економічною класифікацією в межах затвердженого загального обсягу бюджетних призначень головного розпорядника коштів по загальному та спеціальному фондах здійснюється фінансовим відділом за обґрунтованим поданням головного розпорядника коштів.
  3. Рішення набирає чинності з 1 січня 2023 року.
  4. Додатки 1- 5 до цього рішення є невід’ємною частиною .
  5. Опублікувати це рішення в десятиденний строк з дня його прийняття відповідно до частини четвертої статті 28 Бюджетного кодексу України.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету та соціально-економічного розвитку (Фурман Р.М.).

 Міський голова                                                                                                  Степан БОЧКАЙ

З додатками рішення можна ознайомитися на сайтах vin-rada.gov.ua та regnews.com.ua

Додаток 1
до рішення 19-ої сесії
Виноградівської міської ради
восьмого скликання
від 15.12.2022 року № 879
Доходи міського бюджету на 2023 рік
07530000000
(код бюджету)
(грн.)
Код Найменування згідно з Класифікацією доходів бюджету Усього Загальний фонд Спеціальний фонд
усього у тому числі бюджет розвитку
10000000 Податкові надходження 312 901 600 312 751 600 150 000
11000000 Податки на доходи, податки на прибуток, податки на збільшення ринкової вартості 241 002 000 241 002 000
11010000 Податок та збір на доходи фізичних осіб 241 002 000 241 002 000
11010100 Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується податковими агентами, із доходів платника податку у вигляді заробітної плати 189 135 000 189 135 000
11010200 Податок на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями та особами рядового і начальницького складу, що сплачується податковими агентами 37 367 000 37 367 000
11010400 Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується податковими агентами, із доходів платника податку інших ніж заробітна плата 12 000 000 12 000 000
11010500 Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування 2 500 000 2 500 000
13000000 Рентна плата та плата за використання інших природних ресурсів 63 300 63 300
13010000 Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів 32 500 32 500
13010100 Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування 27 400 27 400
13010200 Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів (крім рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування) 5 100 5 100
13030000 Рентна плата за користування надрами загальнодержавного значення 30 800 30 800
13030100 Рентна плата за користування надрами для видобування інших корисних копалин загальнодержавного значення 30 800 30 800
14000000 Внутрішні податки на товари та послуги 16 265 000 16 265 000
14020000 Акцизний податок з вироблених в Україні підакцизних товарів (продукції) 215 000 215 000
14021900 Пальне 215 000 215 000
14030000 Акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції) 7 200 000 7 200 000
14031900 Пальне 7 200 000 7 200 000
14040000 Акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів 8 850 000 8 850 000
14040100 Акцизний податок з реалізації виробниками та/або імпортерами, у тому числі в роздрібній торгівлі тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, що оподатковується згідно з підпунктом 213.1.14 пункту 213.1 статті 213 Податкового кодексу України 4 200 000 4 200 000
14040200 Акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів (крім тих, що оподатковуються згідно з підпунктом 213.1.14 пункту 213.1 статті 213 Податкового кодексу України) 4 650 000 4 650 000
18000000 Місцеві податки та збори, що сплачуються (перераховуються) згідно з Податковим кодексом України 55 421 300 55 421 300
18010000 Податок на майно 18 231 300 18 231 300
18010100 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості 81 900 81 900
18010200 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості 542 800 542 800
18010300 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості 1 030 800 1 030 800
18010400 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений  юридичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості 3 027 900 3 027 900
18010500 Земельний податок з юридичних осіб 4 900 000 4 900 000
18010600 Орендна плата з юридичних осіб 3 345 300 3 345 300
18010700 Земельний податок з фізичних осіб 2 552 600 2 552 600
18010900 Орендна плата з фізичних осіб 2 700 000 2 700 000
18011000 Транспортний податок з фізичних осіб 25 000 25 000
18011100 Транспортний податок з юридичних осіб 25 000 25 000
18030000 Туристичний збір 640 000 640 000
18030100 Туристичний збір, сплачений юридичними особами 10 000 10 000
18030200 Туристичний збір, сплачений фізичними особами 630 000 630 000
18050000 Єдиний податок 36 550 000 36 550 000
18050300 Єдиний податок з юридичних осіб 7 000 000 7 000 000
18050400 Єдиний податок з фізичних осіб 29 300 000 29 300 000
18050500 Єдиний податок з сільськогосподарських товаровиробників,  у яких частка сільськогосподарського товаровиробництва за попередній податковий (звітний) рік дорівнює або перевищує 75 відсотків 250 000 250 000
19000000 Інші податки та збори 150 000 150 000
19010000 Екологічний податок 150 000 150 000
19010100 Екологічний податок, який справляється за викиди в атмосферне повітря забруднюючих речовин стаціонарними джерелами забруднення (за винятком викидів в атмосферне повітря двоокису вуглецю) 17 000 17 000
19010200 Надходження від скидів забруднюючих речовин безпосередньо у водні об’єкти 3 000 3 000
19010300 Надходження від розміщення відходів у спеціально відведених для цього місцях чи на об’єктах, крім розміщення окремих видів відходів як вторинної сировини 130 000 130 000
20000000 Неподаткові надходження 24 459 910 5 997 100 18 462 810
21000000 Доходи від власності та підприємницької діяльності 104 900 104 900
21080000 Інші надходження 104 900 104 900
21081100 Адміністративні штрафи та інші санкції 2 000 2 000
21081500 Адміністративні штрафи та штрафні санкції за порушення законодавства у сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів 100 000 100 000
21081700 Плата за встановлення земельного сервітуту 2 900 2 900
22000000 Адміністративні збори та платежі, доходи від некомерційної господарської діяльності 5 892 200 5 892 200
22010000 Плата за надання адміністративних послуг 4 275 200 4 275 200
22010300 Адміністративний збір за проведення державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань 60 000 60 000
22012500 Плата за надання інших адміністративних послуг 3 847 200 3 847 200
22012600 Адміністративний збір за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень 360 000 360 000
22012900 Плата за скорочення термінів надання послуг у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, а також плата за надання інших платних послуг, пов’язаних з такою державною реєстрацією 8 000 8 000
22080000 Надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим державним майном 1 404 000 1 404 000
22080400 Надходження від орендної плати за користування майновим комплексом та іншим майном, що перебуває в комунальній власності 1 404 000 1 404 000
22090000 Державне мито 176 000 176 000
22090100 Державне мито, що сплачується за місцем розгляду та оформлення документів, у тому числі за оформлення документів на спадщину і дарування 150 000 150 000
22090400 Державне мито, пов’язане з видачею та оформленням закордонних паспортів (посвідок) та паспортів громадян України 26 000 26 000
22130000 Орендна плата за водні об’єкти (їх частини), що надаються в користування на умовах оренди Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, районними, Київською та Севастопольською міськими державними адміністраціями, місцевими радами 37 000 37 000
25000000 Власні надходження бюджетних установ 18 462 810 18 462 810
25010000 Надходження від плати за послуги, що надаються бюджетними установами згідно із законодавством 18 462 810 18 462 810
25010100 Плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю 18 342 810 18 342 810
25010300 Плата за оренду майна бюджетних установ, що здійснюється відповідно до Закону України “Про оренду державного та комунального майна” 120 000 120 000
30000000 Доходи від операцій з капіталом 4 200 000 4 200 000 4 200 000
31000000 Надходження від продажу основного капіталу 200 000 200 000 200 000
31030000 Кошти від відчуження майна, що належить Автономній Республіці Крим та майна, що перебуває в комунальній власності 200 000 200 000 200 000
33000000 Кошти від продажу землі і нематеріальних активів 4 000 000 4 000 000 4 000 000
33010000 Кошти від продажу землі 4 000 000 4 000 000 4 000 000
33010100 Кошти від продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, що перебувають у державній або комунальній власності, та земельних ділянок, які знаходяться на території Автономної Республіки Крим 4 000 000 4 000 000 4 000 000
50000000 Цільові фонди 150 000 150 000
50110000 Цільові фонди, утворені Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування та місцевими органами виконавчої влади 150 000 150 000
Усього доходів (без урахувння міжбюджетних трансфертів) 341 711 510 318 748 700 22 962 810 4 200 000
40000000 Офіційні трансферти 44 911 500 44 911 500
41000000 Від органів державного управління 44 911 500 44 911 500
41020000 Дотації з державного бюджету місцевим бюджетам 42 836 800 42 836 800
41020100 Базова дотація 42 836 800 42 836 800
41040000 Дотації  з місцевих бюджетів іншим місцевим бюджетам 2 074 700 2 074 700
41040200 Дотація з місцевого бюджету на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету 2 074 700 2 074 700
Разом доходів 386 623 010 363 660 200 22 962 810 4 200 000
Секретар міської ради  Сніжана ПОПОВИЧ

 

Додаток 2
до рішення 19-ої сесії
Виноградівської міської ради
восьмого скликання
від 15.12.2022 року № 879
РОЗПОДІЛ
видатків міського  бюджету на 2023 рік
07530000000
(код бюджету) (грн.)
Код Програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету Код Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету Код Функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету Найменування головного розпорядника коштів місцевого бюджету/відповідального виконавця, найменування бюджетної програми згідно з Типовою програмною класифікацією видатків та кредитування місцевого бюджету Загальний фонд Спеціальний фонд Разом
усього видатки споживання з них видатки розвитку усього у тому числі бюджет розвитку видатки споживання з них видатки розвитку
оплата праці комунальні послуги та енергоносії оплата праці комунальні послуги та енергоносії
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
0100000 01  Виноградівська міська  рада (головний розпорядник) 119 728 670 119 728 670 34 736 970 15 598 000 4 400 000 4 100 000 180 000 4 220 000 124 128 670
0110000 01 Виноградівська міська рада (відповідальний виконавець) 119 728 670 119 728 670 34 736 970 15 598 000 4 400 000 4 100 000 180 000 4 220 000 124 128 670
0110150 0150 0111 Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад 39 110 000 39 110 000 28 500 000 2 740 000 39 110 000
0112010 2010 0731 Багатопрофільна стаціонарна медична допомога населенню 16 566 480 16 566 480 16 566 480
0112111 2111 0726 Первинна медична допомога населенню, що надається центрами первинної медичної (медико-санітарної) допомоги 2 000 000 2 000 000 2 000 000
0112145 2145 0763 Централізовані заходи з лікування онкологічних хворих 300 000 300 000 300 000
0112152 2152 0763 Інші програми та заходи у сфері охорони здоров’я 300 000 300 000 300 000
0113104 3104 1020 Забезпечення соціальними послугами за місцем проживання громадян, які не здатні до самообслуговування у зв”язку з похилим віком, хворобою, інвалідністю 5 450 830 5 450 830 3 836 970 208 000 5 450 830
0113160 3160 1070 Надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги 5 000 5 000 5 000
0113242 3242 1090 Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення 2 000 000 2 000 000 2 000 000
0116030 6030 0620 Організація благоустрою населених пунктів 38 940 060 38 940 060 1 200 000 12 550 000 38 940 060
0117130 7130 0421 Здійснення заходів із землеустрою 750 000 750 000 750 000
0117461 7461 0456 Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету 7 200 000 7 200 000 7 200 000
0117691 7691 0490 Виконання заходів за рахунок цільових фондів, утворених Внрховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади і фондів, утворених Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади 150 000 150 000 150 000
0117693 7693 0490 Інші заходи, пов”язані з економічною діяльністю 3 852 300 3 852 300 4 100 000 4 100 000 4 100 000 7 952 300
0118110 8110 0320 Заходи із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха 1 000 000 1 000 000 1 000 000
0118130 8130 0320 Забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони 2 254 000 2 254 000 1 200 000 100 000 2 254 000
0118340 8340 0540 Природоохоронні заходи за рахунок цільових фондів 150 000 30 000 120 000 150 000
0600000 06 Відділ освіти, молоді та спорту Виноградівської міської  ради (головний розпорядник) 210 710 030 210 710 030 115 658 860 42 653 500 17 734 270 17 734 270 228 444 300
0610000 06 Відділ освіти, молоді та спорту Виноградівської міської ради (відповідальний виконавець) 52 278 060 52 278 060 33 010 750 5 721 470 2 782 670 2 782 670 55 060 730
0610160 0160 0111 Керівництво і управління у відповідній сфері у містах (місті Києві), селищах, селах, територіальних громадах 1 081 000 1 081 000 800 000 1 081 000
0611010 1010 0910 Надання дошкільної освіти 45 406 880 45 406 880 28 308 550 5 320 970 2 782 670 2 782 670 48 189 550
0611200 1200 0990 Надання освіти за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами
0611142 1142 0990 Інші програми та заходи у сфері освіти 50 000 50 000 50 000
0615031 5031 0810 Утримання та навчально-тренувальна робота комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл 4 394 600 4 394 600 3 120 500 228 600 4 394 600
0615041 5041 0810 Утримання та фінансова підтримка спортивних споруд 1 345 580 1 345 580 781 700 171 900 1 345 580
06 Комунальна установа “Центр з обслуговування закладів освіти” Виноградівської міської ради (відповідальний виконавець) 158 431 970 158 431 970 82 648 110 36 932 030 14 951 600 14 951 600 173 383 570
0621010 1010 0910 Надання дошкільної освіти 52 186 420 52 186 420 33 264 600 5 121 780 3 203 600 3 203 600 55 390 020
0621021 1021 0921 Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти 92 357 020 92 357 020 39 876 710 30 746 800 11 748 000 11 748 000 104 105 020
0621031 1031 0921 Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти
0621070 1070 0960 Надання позашкільної освіти закладами позашкільної освіти, заходи із позашкільної роботи з дітьми 3 909 750 3 909 750 2 954 000 256 850 3 909 750
0621141 1141 0990 Забезпечення діяльності інших закладів у сфері освіти 7 384 560 7 384 560 5 286 500 368 150 7 384 560
0621142 1142 0990 Інші програми та заходи у сфері освіти 348 870 348 870 348 870
0621151 1151 0990 Забезпечення діяльності інклюзивно-ресурсних центрів за рахунок коштів місцевого бюджету 1 018 800 1 018 800 366 300 365 900 1 018 800
0621152 1152 0990 Забезпечення діяльності інклюзивно-ресурсних центрів за рахунок освітньої субвенції
0621160 1160 0990 Забезпечення діяльності центрів професійного розвитку педагогічних працівників 1 226 550 1 226 550 900 000 72 550 1 226 550
0621200 1200 0990 Надання освіти за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами
1000000 10 Відділ культури та туризму Виноградівської міської  ради (головний розпорядник) 28 824 300 28 824 300 21 218 200 1 734 700 728 540 728 540 590 600 29 552 840
1010000 10 Відділ культури та туризму Виноградівської міської ради (відповідальний виконавець) 28 824 300 28 824 300 21 218 200 1 734 700 728 540 728 540 590 600 29 552 840
1010160 0160 0111 Керівництво і управління у відповідній сфері у містах (місті Києві), селищах, селах, територіальних громадах 3 708 800 3 708 800 2 600 000 436 800 3 708 800
1011080 1080 0960 Надання спеціалізованої освіти мистецькими школами 12 504 900 12 504 900 9 990 000 272 100 720 540 720 540 590 600 13 225 440
1014030 4030 0824 Забезпечення діяльності бібліотек 5 220 700 5 220 700 3 842 000 428 500 5 000 5 000 5 225 700
1014040 4040 0824 Забезпечення діяльності музеїв та виставок 885 300 885 300 674 000 51 000 1 500 1 500 886 800
1014060 4060 0828 Забезпечення діяльності палаців і будинків культури, клубів, центрів дозвілля та інших клубних закладів 5 954 600 5 954 600 4 112 200 546 300 1 500 1 500 5 956 100
1014082 4082 0829 Інші заходи в галузі культури і мистецтва 550 000 550 000 550 000
3100000 31 Відділ комунального майна територіальної громади Виноградівської міської ради(головний розпорядник) 1 504 600 1 504 600 1 092 000 30 000 100 000 100 000 100 000 1 604 600
3110000 31 Відділ комунального майна територіальної громади Виноградівської міської ради (відповідальний виконавець) 1 504 600 1 504 600 1 092 000 30 000 100 000 100 000 100 000 1 604 600
3110160 0160 0111 Керівництво і управління у відповідній сфері у містах (місті Києві), селищах, селах, територіальних громадах 1 504 600 1 504 600 1 092 000 30 000 1 504 600
3117650 7650 0490 Проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки чи права на неї 100 000 100 000 100 000 100 000
3700000 37 Фінансовий відділ Виноградівської міської ради(головний розпорядник) 2 892 600 2 592 600 1 956 600 30 000 2 892 600
3710000 37 Фінансовий відділ Виноградівської міської ради (відповідальний виконавець) 2 892 600 2 592 600 1 956 600 30 000 2 892 600
3710160 0160 0111 Керівництво і управління у відповідній сфері у містах (місті Києві), селищах, селах, територіальних громадах 2 592 600 2 592 600 1 956 600 30 000 2 592 600
3718710 8710 0133 Резервний фонд місцевого бюджету 300 000 300 000
Разом видатків 363 660 200 363 360 200 174 662 630 60 046 200 22 962 810 4 200 000 18 642 810 590 600 4 320 000 386 623 010
Секретар міської ради Сніжана ПОПОВИЧ

 

Додаток 3
до рішення 19-ої сесії
Виноградівської міської ради
восьмого скликання
від 15.12.2022 року № 879
Міжбюджетні трансферти на 2023 рік
07530000000
(код бюджету)
1. Показники міжбюджетних трансфертів з інших бюджетів
(грн.)
Код Класифікації доходу бюджету/Код бюджету Найменування тансферту/Найменування бюджету-надавача міжбюджетного трансферту Усього
1 2 3
І. Трансферти до загального фонду бюджету 44 911 500
41020100 Базова дотація 42 836 800
41033900 Освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам
99000000000 Державний бюджет 42 836 800
41040200 Дотація з місцевого бюджету на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров`я за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету 2 074 700
41040500 Дотація з місцевого бюджету на проведення розрахунків протягом опалювального періоду за комунальні послуги та енергоносії, які споживаються установами, організаціями, підприємствами, що утримуються за рахунок відповідних місцевих бюджетів за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету
41051000 Субвенція з місцевого бюджету на  здійснення переданих  видатків у сфері освіти за рахунок освітньої субвенції
41051200 Субвенція з місцевого бюджету на надання  державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету
07100000000 Обласний бюджет 2 074 700
41053900 Інші субвенції з місцевого бюджету 0
ІІ. Трансферти до спеціального фонду бюджету
Найменування трансферту 1
Найменування трансферту 2
Найменування трансферту 3
Х УСЬОГО за розділами І, ІІ, у тому числі: 44 911 500
Х загальний фонд 44 911 500
Х спеціальний фонд 0
2. Показники міжбюджетних трансфертів іншим бюджетам
(грн)
Код Програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету/Код бюджету Код Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету Найменування тансферту/Найменування бюджету-отримувача міжбюджетного трансферту Усього
1 2 3 4
І. Трансферти із загального фонду бюджету 0
Найменування трансферту 1 0
Найменування бюджету 1
Найменування бюджету 2 0
ІІ. Трансферти із спеціального фонду бюджету 0
Найменування трансферту 1
Найменування бюджету 1
Найменування бюджету 2
Х Х УСЬОГО за розділами І, ІІ, у тому числі: 0
Х Х загальний фонд 0
Х Х спеціальний фонд 0
Секретар міської ради Сніжана ПОПОВИЧ

 

 

Додаток 4
до рішення 19-ої сесії
Виноградівської міської ради
восьмого скликання
від 15.12.2022 року № 879
ОБСЯГИ
капітальних вкладень бюджету у розрізі інвестиційних проектів
у 2023 році
07530000000
(код бюджету) (грн.)
Код Програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету Код Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету Код Функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету Найменування головного розпорядника коштів місцевого бюджету/ відповідального виконавця, найменування бюджетної програми згідно з Типовою програмною класифікацією видатків та кредитування місцевого бюджету Найменування інвестиційного проекту Загальна тперіод реалізації проекту, (рік початку і завершення) Загальна вартість проекту, гривень Обсяг капітальних вкладень місцевого бюджету всього, гривень Обсяг капітальних вкладень місцевого бюджету у 2023 році, гривень Очікуваний рівень готовності проекту на кінець 2023 року, %
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
0100000 01  Виноградівська міська рада (головний розпорядник) 4 100 000
0110000 01 Виноградівська міська рада (відповідальний виконавець) 4 100 000
0117693 7693 0490 Інші заходи, пов”язані з економічною діяльністю Співфінансування грантового проекту “Долаючи бар”єри:покращення мобільності жителів прикордонних регіонів Закарпаття (Ukraine) Марамуреш (Румунія) і Соболч-Сотмар-Берег (Угорщина) “Реконструкція вулиці Миру та площі Миру в м.Виноградів” 2019-2023 59 173 932 7601089,0 4 100 000 75,0
у тому числі:
проектні роботи
Всього 4 100 000
Секретар міської ради Сніжана ПОПОВИЧ

 

Додаток 5
до рішення 19-ої сесії
Виноградівської міської ради
восьмого скликання
від 15.12.2022 року № 879
РОЗПОДІЛ
витрат міського бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм у 2023 році
07530000000
(код бюджету)
(грн.)
Код Програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету Код Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету Код Функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету Найменування головного розпорядника коштів місцевого бюджету/ відповідального виконавця, найменування бюджетної програми
згідно з Типовою програмною класифікацією видатків та кредитування місцевого бюджету
Найменування місцевої  програми Дата і номер документа, яким затверджено місцеву програму Усього Загальний фонд Спеціальний фонд
усього у тому числі бюджет розвитку
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
0100000 01   Виноградівська міська рада (головний розпорядник) 47 442 360 47 142 360 300 000
0100000 01 Виноградівська міська рада (відповідальний виконавець) 47 442 360 47 142 360 300 000
0112145 2145 0763 Централізовані заходи з лікування онкологічних хворих Програма боротьби з онкологічними захворюваннями на території Виноградівської міської територіальної громади на 2021-2025 рр. Рішення сесії від 25.03.2021 р. № 91 300 000 300 000
0112152 2152 0763 Інші програми та заходи у сфері охорони здоров’я Програма забезпечення дітей-інвалідів Виноградівської міської територіальної громади життєво необхідними медичними препаратами та виробами медичного призначення на 2021-2023 рр. Рішення сесії від 25.03.2021 р. № 85 300 000 300 000
0113242 3242 1090 Інші заходи у сфері соціального захисту  і соціального забезпечення Програма соціальної підтримки незахищених верств населення Виноградівської міської територіальної громади на 2021-2023 р. Рішення сесії від 03.06.2021 р. № 204 2 000 000 2 000 000
0116030 6030 0620 Організація благоустрою населених пунктів Програма благоустрою території Виноградівської територіальної громади на 2021-2023 рр. Рішення сесії від 29.12.2020 р. № 27 38 940 060 38 940 060
0117130 7130 0421 Здійснення заходів із землеустрою Програма розвитку земельних відносин на території  Виноградівської територіальної громади  на 2021-2023 роки Рішення сесії від 29.12.2020 р. № 27 750 000 750 000
0117691 7691 0490 Виконання заходів за рахунок цільових фондів, утворених Програма матеріально-технічного забезпечення роботи Виноградівської  міської ради на 2021-2023 роки Рішення сесії від 29.12.2020 р. № 27 150 000 150 000
0117693 7693 0490 Інші заходи, пов”язані з економічною діяльністю Програма інноваційно-інвестиційного розвитку Виноградівівської міської територіальної громади  на 2021-2025 роки Рішення сесії від 29.12.2020 р. № 27 898 820 898 820
0117693 7693 0490 Інші заходи, пов”язані з економічною діяльністю Програма поводження  з безпритульними тваринами та регулювання їх чисельності  на території Виноградівської територіальної громади    на 2021-2025 роки Рішення сесії від 29.12.2020 р. № 27 2 953 480 2 953 480
0118110 8110 0320 Заходи із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха Програма фінансування заходів по ліквідації наслідків можливих стихійних лих природнього та техногенного походження та надзвичайних ситуацій на території  Виноградівської територіальної громади  на 2021-2023 роки Рішення сесії від 29.12.2020 р. № 27 500 000 500 000
0118110 8110 0320 Заходи із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха Програма створення та накопичення місцевого матеріального резерву для попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру на території Виноградівської територіальної громади на 2022-2025 роки Рішення виконкому від 29.03.2022 №69 500 000 500 000
0118340 8340 0540 Природоохоронні заходи за рахунок цільових фондів Програма природоохоронних заходів  на території   Виноградівської територіальної громади на 2021-2023 роки Рішення сесії від 29.12.2020 р. № 27 150 000 150 000
0600000 06 Відділ освіти, молоді та спорту Виноградівської міської  ради (головний розпорядник) 1 695 580 1 695 580
0610000 06 Відділ освіти, молоді та спорту Виноградівської міської ради (відповідальний виконавець) 1 395 580 1 395 580
0611142 1142 0990 Інші програми та заходи у сфері освіти Програма “Обдаровані діти” на 2021-2023 роки Рішення сесії від 14.12.2021р. №638 50 000 50 000
0615041 5041 0810 Утримання та фінансова підтримка спортивних споруд Програма утримання та обслуговування стадіонів  Виноградівської міської територіальної громади  на 2021-2023 роки Рішення сесії від 29.12.2020 р. № 27 1 345 580 1 345 580
06 Комунальна установа “Центр з обслуговування закладів освіти” Виноградівської міської ради (відповідальний виконавець) 300 000 300 000
0621142 1142 0990 Інші програми та заходи у сфері освіти Програма розвитку освіти Виноградівської міської територіальної громади на 2021-2023 рр. Рішення сесії від 25.03.2021 р. № 191 300 000 300 000
1000000 10 Відділ культури та туризму Виноградівської міської  ради (головний розпорядник) 550 000 550 000
1010000 10 Відділ культури та туризму Виноградівської міської ради (відповідальний виконавець) 550 000 550 000
1014082 4082 0829 Інші заходи в галузі культури і мистецтва Програма розвитку культури  Виноградівської  міської територіальної громади на 2021-2023  роки Рішення сесії від 29.12.2020 р. № 27 550 000 550 000
3100000 31 Відділ комунального майна територіальної громади Виноградівської міської ради(головний розпорядник) 100 000 100 000 100 000
3110000 31 Відділ комунального майна територіальної громади Виноградівської міської ради (відповідальний виконавець) 100 000 100 000 100 000
3117650 7650 0490 Проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки чи права на неї Програма розвитку земельних відносин на території  Виноградівської територіальної громади  на 2021-2023 роки Рішення сесії від 29.12.2020 р. № 27 100 000 100 000 100 000
РАЗОМ 49 787 940 49 387 940 400 000 100 000
Секретар міської ради Сніжана ПОПОВИЧ