icon clock21.12.2022
icon eye46
Економіка

Про бюджет Королівської селищної територіальної громади на 2023 рік

КОРОЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Двадцять друга сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я № 1051
15 грудня 2022 року Королево
Про бюджет Королівської селищної територіальної громади на 2023 рік
07541000000__
(код бюджету)
Керуючись Бюджетним кодексом України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» Королівська селищна рада
В И Р І Ш И Л А:

1. Визначити на 2023 рік:
– доходи селищного бюджету у сумі 148 565 700 гривень, в тому числі доходи загального фонду бюджету – 145 886 700 гривень та доходи спеціального фонду бюджету – 2 679 000 гривень згідно з додатком 1 до цього рішення;
– видатки селищного бюджету у сумі 148 165 700 гривень, у тому числі видатки загального фонду бюджету – 145 486 700 гривень та видатки спеціального фонду бюджету – 2 679 000 гривень згідно з додатком 2 до цього рішення;
– повернення кредитів до селищного бюджету у сумі 300 000 гривень, у тому числі повернення кредитів до спеціального фонду селищного бюджету 300 000 гривень згідно з додатком 3 до цього рішення;
– надання кредитів з селищного бюджету у сумі 700 000 гривень, у тому числі надання кредитів із загального фонду селищного бюджету 400 000 гривень, з спеціального фонду селищного бюджету 300 000 гривень згідно з додатком 3 до цього рішення;
– оборотний залишок бюджетних коштів селищного бюджету у розмірі 30 000 гривень, що становить 0,02 відсотка видатків загального фонду селищного бюджету, визначених цим пунктом;
– резервний фонд селищного бюджету у розмірі 100 000 гривень, що становить 0,07 відсотка видатків загального фонду бюджету, визначених цим пунктом.
2. Затвердити бюджетні призначення головним розпорядникам коштів селищного бюджету на 2023 рік у розрізі відповідальних виконавців за бюджетними програмами згідно з додатком 2,3 до цього рішення.
3. Затвердити на 2023 рік міжбюджетні трансферти згідно з додатком 4 цього рішення.
4. Затвердити розподіл витрат місцевого бюджету на реалізацію місцевих/регіональних програм згідно з додатком 5 до цього рішення.
5. Установити, що у загальному фонді місцевого бюджету на 2023 рік:
1) до доходів загального фонду місцевого бюджету належать доходи, визначені статтею 64 Бюджетного кодексу України, та трансферти, визначені статтею 97 Бюджетного кодексу України;
2) джерелами формування у частині фінансування є надходження, визначені пунктом 4 частини 1 статті 15 та статтею 72 Бюджетного кодексу України.
6. Установити, що джерелами формування спеціального фонду селищного бюджету на 2023 рік:
1) у частині доходів є надходження, визначені статтею 691, частиною 1 статті 71 Бюджетного кодексу України;
2) у частині фінансування є надходження, визначені пунктом 10 частини 1 статті 71 Бюджетного кодексу України та джерела фінансування, визначені статтею 72 Бюджетного кодексу України;
3) у частині кредитування є надходження, визначені пунктом 10 частини 1 статті 691 Бюджетного кодексу України та джерела фінансування, визначені статтею 72 Бюджетного кодексу України.
7. Установити, що у 2023 році кошти, отримані до спеціального фонду селищного бюджету (абзаци 1, 2 пункту 6 цього рішення) згідно з відповідними пунктами частини 1 статті 69-1 та частини 1 статті 71 Бюджетного кодексу України спрямовуються на реалізацію заходів, визначених частиною 2 статті 71 та статтями 89, 91 Бюджетного кодексу України, а кошти спеціального фонду згідно з абзацом 3 пункту 6 цього рішення спрямовуються на надання кредитів з селищного бюджету індивідуальним сільським забудовникам.
8. Визначити на 2023 рік відповідно до статті 55 Бюджетного кодексу України захищеними видатками місцевого бюджету видатки загального фонду на:
– оплату праці працівників бюджетних установ;
– нарахування на заробітну плату;
– придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів;
– забезпечення продуктами харчування;
– оплату комунальних послуг та енергоносіїв;
– соціальне забезпечення;
– поточні трансферти місцевим бюджетам;
– підготовку кадрів закладами фахової перед вищої та вищої освіти;
– забезпечення осіб з інвалідністю технічними та іншими засобами реабілітації, виробами медичного призначення для індивідуального користування;
– оплату послуг з охорони державних (комунальних) закладів культури.
9. Відповідно до статті 16 Бюджетного кодексу України надати право начальнику фінансового відділу Королівської селищної ради у межах поточного бюджетного періоду здійснювати на конкурсних засадах розміщення тимчасово вільних коштів селищного бюджету на депозитах, з подальшим поверненням таких коштів до кінця поточного бюджетного періоду.
10. Відповідно до статей 43 та 73 Бюджетного кодексу України надати право Королівській селищній раді отримувати у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, позики на покриття тимчасових касових розривів бюджету, пов’язаних із забезпеченням захищених видатків загального фонду, в межах поточного бюджетного періоду за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку на договірних умовах без нарахування відсотків за користування цими коштами з обов’язковим їх поверненням до кінця поточного бюджетного періоду.
11. Головними розпорядниками коштів селищного бюджету забезпечити виконання норм Бюджетного кодексу України стосовно:
1) затвердження паспортів бюджетних програм протягом 45 днів з дня набрання чинності цим рішенням;
2) здійснення управління бюджетними коштами у межах встановлених їм бюджетних повноважень та оцінки ефективності бюджетних програм, забезпечуючи ефективне, результативне і цільове використання бюджетних коштів, організацію та координацію роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів у бюджетному процесі;
3) забезпечення доступності інформації про бюджет відповідно до законодавства, а саме:
– здійснення публічного представлення та публікації інформації про бюджет за бюджетними програмами та показниками, бюджетні призначення щодо яких визначені цим рішенням, до 15 березня 2023року;
– оприлюднення паспортів бюджетних програм у триденний строк з дня затвердження таких документів;
4) врахування у першочерговому порядку потреби в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати;
5) забезпечення у повному обсязі проведення розрахунків за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ, інші енергоносії, комунальні послуги та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами, та укладання договорів за кожним видом відповідних послуг у межах бюджетних асигнувань, затверджених у кошторисі.
12. Надати право селищному голові за погодженням із постійною комісією селищної ради з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, комунального майна, підприємництва, інвестицій та міжнародного співробітництва у період між пленарними засіданнями сесій селищної ради:
12.1. Здійснювати протягом 2023 року розподіл та перерозподіл обсягів субвенцій і дотацій з Державного бюджету України та інших місцевих бюджетів, відповідно до змін, внесених законодавчими актами, нормативними урядовими рішеннями та рішеннями місцевих рад;
12.2. Вносити зміни до видатків за головними розпорядниками коштів селищного бюджету на 2023 рік у разі, якщо після прийняття рішення про селищний бюджет повноваження на виконання функцій або надання послуг, на яке надано бюджетне призначення, передається відповідно до законодавства від одного головного розпорядника бюджетних коштів до іншого головного розпорядника бюджетних коштів. При цьому, дія бюджетного призначення не припиняється і застосовується для виконання тих самих функцій чи послуг іншим головним розпорядником селищного бюджету, якому це доручено.
12.3. Вносити зміни до видатків за головними розпорядниками коштів селищного бюджету на 2023 рік у разі внесення змін до структури ради та передачі повноважень головних розпорядників коштів, визначених цим рішенням, іншим структурним підрозділам селищної ради.
12.4. За обґрунтованим поданням головних розпорядників бюджетних коштів вносити зміни до переліку об’єктів та обсягів їх фінансування, будівництво, реконструкція, реставрація та капітальний ремонт яких проводиться за рахунок коштів спеціального фонду, відповідно до проектно-кошторисних документацій, назв об’єктів та робіт, видатки на які передбачені в селищному бюджеті на 2023 рік.
12.5. У межах загального обсягу бюджетних призначень головного розпорядника коштів перерозподіляти видатки за бюджетними програмами окремо за загальним та спеціальним фондами бюджету, у тому числі обсяги регіональних програм.
13. У разі внесення Міністерством фінансів України змін і доповнень до бюджетної класифікації фінансовому відділу селищної ради враховувати такі зміни під час складання й виконання розпису селищного бюджету на 2023 рік.
14. Установити, що в процесі виконання селищного бюджету перерозподіл видатків за економічною класифікацією в межах затвердженого загального обсягу бюджетних призначень головного розпорядника коштів по загальному та спеціальному фондах здійснюється фінансовим відділом за обґрунтованим поданням головного розпорядника коштів.
15. Рішення набирає чинності з 1 січня 2023 року.
16. Додатки 1-5 до цього рішення є невід’ємною частиною.
17. Опублікувати дане рішення в десятиденний строк з дня його прийняття відповідно до частини четвертої статті 28 Бюджетного кодексу України.
18.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, комунального майна, підприємництва, інвестицій та міжнародного співробітництва.
Селищний голова Антон ЧЕЙПЕШ
З додатками рішення можна ознайомитися на сайтах korolivska-gromada.gov.ua та regnews.com.ua

 

                      Додаток 1
                      до рішення сесії Королівської селищної ради
                      ” Про бюджет Королівської селищної
територіальної  громади  на 2023 рік “
                      від 15 грудня 2022 року  № 1051
Доходи селищного бюджету на 2023 рік
07541000000
Код Найменування згідно з класифікацією доходів бюджету Загальний фонд Спеціальний фонд
Усього усього в тому числі бюджет розвитку
10000000 Податкові надходження 32 135 000 32 135 000 0 0
11000000 Податки на доходи, податки на прибуток, податки на збільшення ринкової вартості 21 570 000 21 570 000 0 0
11010000 Податок та збір на доходи фізичних осіб 21 570 000 21 570 000 0 0
11010100 Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується податковими агентами, із доходів платника податку у вигляді заробітної плати 18 400 000 18 400 000
11010200 Податок на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями та особами рядового і начальницького складу, що сплачується податковими агентами 500 000 500 000
11010400 Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується податковими агентами, із доходів платника податку інших ніж заробітна плата 2 500 000 2 500 000
11010500 Податок на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування 170 000 170 000
13000000 Рентна плата та плата за використання інших природних ресурсів 165 000 165 000 0 0
13010000 Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів 95 000 95 000 0 0
13010100 Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування 15 000 15 000
13010200 Рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів (крім рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів в частині деревини, заготовленої в порядку рубок головного користування) 80 000 80 000 0 0
13030000 Рентна плата за користування надрами загальнодержавного значення 70 000 70 000 0 0
13030100 Рентна плата за користування надрами для видобування інших корисних копалин загальнодержавного значення 70 000 70 000
14000000 Внутрішні податки на товари та послуги 890 000 890 000 0 0
14020000 Акцизний податок з вироблених в Україні підакцизних товарів (продукції) 70 000 70 000 0 0
14021900 Пальне 70 000 70 000
14030000 Акцизний податок з ввезених на митну територію України підакцизних товарів (продукції) 350 000 350 000 0 0
14031900 Пальне 350 000 350 000
14040000 Акцизний податок з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів 470 000 470 000 0 0
14040100 Акцизний податок з реалізації суб`єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів 100 000 100 000
14040200 370 000 370 000
18000000 Місцеві податки та збори, що сплачуються (перераховуються) згідно з Податковим кодексом України 9 510 000 9 510 000 0 0
18010000 Податок на майно 5 430 000 5 430 000 0 0
18010100 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості 5 000 5 000
18010200 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів житлової нерухомості 20 000 20 000
18010300 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений фізичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості 0 0
18010400 Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, сплачений юридичними особами, які є власниками об’єктів нежитлової нерухомості 380 000 380 000
18010500 Земельний податок з юридичних осіб 2 800 000 2 800 000
18010600 Орендна плата з юридичних осіб 1 100 000 1 100 000
18010700 Земельний податок з фізичних осіб 755 000 755 000
18010900 Орендна плата з фізичних осіб 370 000 370 000
18050000 Єдиний податок 4 080 000 4 080 000 0 0
18050300 Єдиний податок з юридичних осіб 650 000 650 000
18050400 Єдиний податок з фізичних осіб 3 300 000 3 300 000
18050500 Єдиний податок з сільськогосподарських товаровиробників, у яких частка сільськогосподарського товаровиробництва за попередній податковий (звітний) рік дорівнює або перевищує 75 відсотків” 130 000 130 000
19000000 Інші податки та збори 0 0 0 0
19010000 Екологічний податок 0 0 0 0
19010100 Екологічний податок, який справляється за викиди в атмосферне повітря забруднюючих речовин стаціонарними джерелами забруднення (за винятком викидів в атмосферне повітря двоокису вуглецю) 0
19010200 Надходження від скидів забруднюючих речовин безпосередньо у водні об’єкти 0
19010300 Надходження від розміщення відходів у спеціально відведених для цього місцях чи на об’єктах, крім розміщення окремих видів відходів як вторинної сировини 0
20000000 Неподаткові надходження 2 834 000 155 000 2 679 000 0
21000000 Доходи від власності та підприємницької діяльності 94 400 94 400 0 0
21080000 Інші надходження 94 400 94 400 0 0
21081100 Адміністративні штрафи та інші санкції 49 400 49 400
21081500 Адміністративні штрафи та штрафні санкції за порушення законодавства у сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів 45 000 45 000
22000000 Адміністративні збори та платежі, доходи від некомерційної господарської діяльності 55 600 55 600 0 0
22010000 Плата за надання адміністративних послуг 15 000 15 000 0 0
22012500 Плата за надання інших адміністративних послуг 15 000 15 000
22080000 Надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим державним майном 40 000 40 000 0 0
22080400 Надходження від орендної плати за користування цілісним майновим комплексом та іншим майном, що перебуває в комунальній власності 40 000 40 000 0
22090000 Державне мито 600 600 0 0
22090100 Державне мито, пов’язане з видачею та оформленням документів, у тому числі на спадщину і дарування 600 600
24000000 Інші неподаткоові надходження 5 000 5 000 0 0
24060000 Інші надходження 5 000 5 000 0 0
24060300 Інші надходження 5 000 5 000
25000000 Власні надходження бюджетних установ 2 679 000 0 2 679 000 0
25010000 Надходження від плати за послуги, що надаються бюджетними установами згідно із законодавством 2 679 000 0 2 679 000 0
25010100 Плата за послуги, що надаються бюджетними установами згідно з їх основною діяльністю 2 679 000 2 679 000
25010300 Плата за оренду майна бюджетних установ, що здійснюється відповідно до Закону України “Про оренду державного та комунального майна” 0
Усього доходів (без урахування міжбюджетних трансфертів) 34 969 000 32 290 000 2 679 000 0
40000000 Офіційні трансферти 113 596 700 113 596 700 0 0
41000000 Від органів державного управління 113 596 700 113 596 700 0 0
41020000 Дотації з державного бюджету місцевим бюджетам 65 524 100 65 524 100 0 0
41020100 Базова дотація 65 524 100 65 524 100
41030000 Субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам 47 221 000 47 221 000 0 0
41033900 Освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам 47 221 000 47 221 000
41040000 Дотації  з місцевих бюджетів іншим місцевим бюджетам 851 600 851 600 0 0
41040200 Дотація з місцевого бюджету на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету 851 600 851 600
41050000 Субвенції з місцевих бюджетів іншим місцевим бюджетам 0 0 0 0
41051200 Субвенція з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету 0 0
Разом доходів 148 565 700 145 886 700 2 679 000 0
Селищний  голова                                                                                                                                               Антон  ЧЕЙПЕШ

 

Додаток 2
до рішення  сесії  селищної ради
” Про бюджет Королівської селищної
територіальної  громади  на 2023рік “
від 15 грудня 2022 року  № 1051
 Розподіл  видатків Королівського селищного  бюджету на 2023 рік за головними розпорядниками коштів
07541000000
(код бюджету) грн
Код
Програмної
класифікації
видатків та
кредитування
місцевого
бюджету
Код Типової
програмної
класифікації
видатків та
кредиту-
вання
місцевого
бюджету
Код Функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету Найменування головного розпорядника коштів місцевого бюджету/відповідального виконавця, найменування бюджетної програми згідно з Типовою програмною класифікацією видатків та кредитування місцевого бюджету Загальний фонд Спеціальний фонд Разом
Усього видатки споживання з них видатки розвитку Усього у тому числі видатки споживання з них видатки розвитку
оплата праці комунальні послуги та енергоносії бюджет розвитку оплата праці комунальні послуги та енергоносії
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
0100000 01 Королівська селищна  рада (головний розпорядник) 34 074 100 34 074 100 13 515 300 3 162 000 34 074 100
0110000 01 Королівська селищна рада (відповідальний виконавець) 34 074 100 34 074 100 13 515 300 3 162 000 34 074 100
0110150 0150 0111 Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності обласної ради, районної ради, районної у місті ради (у разі її створення), міської, селищної, сільської рад 16 237 000 16 237 000 10 500 000 1 762 000 16 237 000
0110160 0160 0111 Керівництво і управління у відповідній сфері у містах (місті Києві), селищах, селах, об”єднаних територіальних громадах 2 255 500 2 255 500 1 750 000 50 000 2 255 500
0112111 2111 0726 Первинна медична допомога населенню, що надається центрами первинної медичної (медико-санітарної) допомоги 600 000 600 000 600 000
0112144 2144 0763 Централізовані заходи з лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет 100 000 100 000 100 000
0112145 2145 0763 Централізовані заходи з лікування онкологічних хворих 100 000 100 000 100 000
0112152 2152 0763 Інші програми та заходи у сфері охорони здоров’я 345 000 345 000 345 000
0113033 3033 1070 Компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян 200 000 200 000 200 000
0113104 3104 1020 Забезпечення соціальними послугами за місцем проживання громадян, які не здатні до самообслуговування у зв’язку з похилим віком, хворобою, інвалідністю 852 000 852 000 600 000 852 000
0113160 3160 1010 Надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги 5 000 5 000 5 000
0113210 3210 1050 Організація та проведення громадських робіт 73 500 73 500 60 300 73 500
0113242 3242 1090 Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення 500 000 500 000 500 000
0116030 6030 0620 Організація благоустрою населених пунктів 4 950 000 4 950 000 1 150 000 4 950 000
0117130 7130 0421 Здійснення заходів із землеустрою 200 000 200 000 200 000
0117461 7461 0456 Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету 6 482 000 6 482 000 6 482 000
0117680 7680 0490 Членські внески до асоціацій органів місцевого самоврядування 11 000 11 000 11 000
0118130 8130 0320 Забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони 1 088 100 1 088 100 605 000 200 000 1 088 100
0119800 9800 0180 Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів 75 000 75 000 75 000
06 Відділ освіти, молоді,спорту, культури і туризму (головний розпорядник) 109 902 600,00 109 902 600,00 76 747 300,00 8 267 600,00 2 679 000,00 2 679 000,00 53 300,00 112 581 600,00
06 Відділ освіти, молоді,спорту, культури і туризму (відповідальний виконавець) 109 902 600,00 109 902 600,00 76 747 300,00 8 267 600,00 2 679 000,00 2 679 000,00 53 300,00 112 581 600,00
0610160 0160 0111 Керівництво і управління у відповідній сфері у містах (місті Києві), селищах, селах, об”єднаних територіальних громадах 1 952 000 1 952 000 1 500 000 1 952 000
0611010 1010 0910 Надання дошкільної освіти 32 085 100 32 085 100 19 600 000 3 869 100 2 614 000 2 614 000 34 699 100
0611021 1021 0921 Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти 21 786 700 21 786 700 11 650 000 4 147 600 21 786 700
0611031 1031 0921 Надання загальної середньої освіти закладами загальної середньої освіти 47 221 000,00 47 221 000,00 38 832 400,00 47 221 000
0611070 1070 0960 Надання позашкільної освіти закладами позашкільної освіти,заходи із позашкільної роботи з дітьми 1 448 800,00 1 448 800,00 1 000 000,00 134 500,00 1 448 800
0611080 1080 0960 Надання спеціальної освіти мистецькими школами 2 200 200 2 200 200 1 775 300 18 700 65 000 65 000 53 300 2 265 200
0611141 1141 0990 Забезпечення діяльності інших закладів у сфері освіти 244 000 244 000 200 000 244 000
0611142 1142 0990 Інші програми та заходи у сфері освіти 64 500 64 500 64 500
0611200 1200 0990 Надання освіти за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами
0614030 4030 0824 Забезпечення діяльності бібліотек 1 416 900 1 416 900 1 100 000 16 600 1 416 900
0614060 4060 0828 Забезпечення діяльності палаців і будинків культури, клубів, центрів дозвілля та інших клубних закладів 1 298 200 1 298 200 1 002 800 66 800 1 298 200
0614082 4082 0829 Інші заходи в галузі культури і мистецтва 125 200 125 200 86 800 14 300 125 200
0615062 5062 0810 Підтримка спорту вищих досягнень та організацій, які здійснюють фізкультурно-спортивну діяльність в регіоні 60 000 60 000 60 000
3700000 37 Фінансовий відділ (головний розпорядник) 1 510 000 1 410 000 750 000 1 510 000
3710000 37 Фінансовий відділ (відповідальний виконавець) 1 510 000 1 410 000 750 000 1 510 000
3710160 0160 0111 Керівництво і управління у відповідній сфері у містах (місті Києві), селищах, селах, об’єднаних територіальних громадах 1 010 000 1 010 000 750 000 1 010 000
3718710 8710 0133 Резервний фонд місцевого бюджету 100 000 100 000
3719770 9770 0180 Інші субвенції з місцевого бюджету 400 000 400 000 400 000
Разом видатків 145 486 700,00 145 386 700,00 91 012 600,00 11 429 600,00 2 679 000,00 2 679 000,00 53 300,00 148 165 700,00
Селищний  голова                                                                                                                                                                                   Антон  ЧЕЙПЕШ

 

Додаток  3
до  рішення сесії Королівської селищної  ради  ” Про бюджет Королівської селищної
територіальної  громади  на 2023 рік “
від    15   грудня 2022 року  № 1051
Кредитування селищного бюджету у 2023 році
07541000000
(код бюджету)
грн.
Код Програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів Код Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів Код Функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету Найменування головного розпорядника коштів місцевого бюджету/відповідального виконавця, найменування бюджетної програми згідно з Типовою програмною класифікацією видатків та кредитування місцевого бюджету Надання кредитів Повернення кредитів Кредитування-всього
Загальний фонд Спеціальний фонд Разом Загальний фонд Спеціальний фонд Разом Загальний фонд Спеціальний фонд Разом
усього у тому
числі
бюджет
розвитку
усього у тому
числі
бюджет
розвитку
усього у тому
числі
бюджет
розвитку
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
3700000 37 Фінансовий відділ (головний розпорядник) 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 -300 000,00 0,00 -300 000,00 0,00 -300 000,00 0,00 -300 000,00
3710000 37 Фінансовий відділ (відповідальний виконавець) 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 -300 000,00 0,00 -300 000,00 0,00 -300 000,00 0,00 -300 000,00
3718832 8832 1060 Повернення довгострокових кредитів, наданих індивідуальним забудовникам житла на селі 0,00 -300 000,00 -300 000,00 -300 000,00 -300 000,00
0100000 1 Королівська селищна  рада (головний розпорядник) 400 000,00 300 000,00 0,00 700 000,00 0,00 0,00 0,00 0,00 400 000,00 300 000,00 0,00 700 000,00
0110000 1 Королівська селищна рада (відповідальний виконавець) 400 000,00 300 000,00 0,00 700 000,00 0,00 0,00 0,00 0,00 400 000,00 300 000,00 0,00 700 000,00
0118831 8831 1060 Надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі 400 000,00 300 000,00 700 000,00 0,00 400 000,00 300 000,00 700 000,00
Всього 400 000,00 300 000,00 0,00 700 000,00 0,00 -300 000,00 0,00 -300 000,00 400 000,00 0,00 0,00 400 000,00
Селищний  голова                                                                                                                                                          Антон  ЧЕЙПЕШ

 

                   Додаток 4
до  рішення сесії Королівської селищної  ради
” Про бюджет Королівської селищної
територіальної  громади  на 2023 рік “
                         від    15   грудня 2022 року  № 1051
Міжбюджетні трансферти на 2023 рік
07541000000
(код бюджету)
1. Показники міжбюджетних трансфертів з інших бюджетів
(грн)
Код Класифікації доходу бюджету/Код бюджету Найменування тансферту/Найменування бюджету-надавача міжбюджетного трансферту Усього
1 2 3
І. Трансферти до загального фонду бюджету 113 596 700
99000000000 Державний бюджет 112 745 100
41020100 Базова дотація 65 524 100,00
41033900 Освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам 47 221 000,00
071000000 Обласний бюджет 851 600
41040200 Дотація з місцевого бюджету на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров`я за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету 851 600,00
41051200 Субвенція з місцевого бюджету на надання  державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету 0,00
Назва бюджету територіальної громади із якої отримано трансферт 0
Найменування трансферту 1
ІІ. Трансферти до спеціального фонду бюджету 0
Найменування трансферту 1
Найменування трансферту 2
Найменування трансферту 3
Х УСЬОГО за розділами І, ІІ, у тому числі: 113 596 700
Х загальний фонд 113 596 700
Х спеціальний фонд 0
2. Показники міжбюджетних трансфертів іншим бюджетам
(грн)
Код Програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету/Код бюджету Код Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету Найменування тансферту/Найменування бюджету-отримувача міжбюджетного трансферту Усього
1 2 3 4
І. Трансферти із загального фонду бюджету 475 000
99000000000 Державний бюджет 75 000
0119800 Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів – всього у тому числі: 75 000
“Програма забезпечення державної безпеки у Берегівському районі, матеріально-технічного забезпечення управління СБУ в Закарпатській області на 2023 рік” – закупівля ПММ-75000,0 75 000
Назва бюджету територіальної громади до якої передано трансферт 400 000
3719770 9770 Інші субвенції з місцевого бюджету
07530000000 Бюджет Виноградівської міської територіальної громади 400 000
Програма розвитку та підтримки комунального закладу охорони здоров’я КНП «Виноградівська районна лікарня», яка є об’єктом права власності Виноградівської міської ради на 2021-2026 роки” – на оплату енергоносіїв-  400 000,0
ІІ. Трансферти із спеціального фонду бюджету 0
Найменування трансферту 1
Найменування бюджету 1
Найменування бюджету 2
Х Х УСЬОГО за розділами І, ІІ, у тому числі: 475 000
Х Х загальний фонд 475 000
Х Х спеціальний фонд 0
Селищний  голова                                                                  Антон  ЧЕЙПЕШ

 

Додаток 5
до  рішення сесії Королівської селищної  ради ” Про бюджет Королівської селищної
територіальної  громади  на 2023 рік “
від    15   грудня 2022 року  № 1051
Розподіл витрат Королівського селищного  бюджету на реалізацію місцевих програм у 2023 році
07541000000
(код бюджету) гривень
Код програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету Код Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету Код Функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету Найменування головного розпорядника коштів місцевого бюджету/ відповідального виконавця, найменування бюджетної програми
згідно з Типовою програмною класифікацією видатків та кредитування місцевого бюджету
Найменування місцевої  програми Дата та номер документа, яким затверджено місцеву програму Усього Загальний фонд Спеціальний фонд
усього у тому числі бюджет розвитку
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
0100000 01  Королівська селищна рада (головний розпорядник) 7 248 500 6 948 500 300 000
0100000 01 Королівська селищна рада (відповідальний виконавець) 7 248 500 6 948 500 300 000
0112144 2144 0763 Централізовані заходи з лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет « Програму «Цукровий та нецукровий  діабет на 2022-2025роки» рішення сесії № 907 від 23.02.2022 100 000 100 000
0112145 2145 0763 Централізовані заходи з лікування онкологічних хворих « Програму боротьби з онкологічними захворюваннями на 2022-2025роки» рішення сесії № 907від 23.02.2022 100 000 100 000
0112152 2152 0763 Інші програми та заходи у сфері охорони здоров’я Програма забезпечення дітей-інвалідів територіальної громади життєонеобхідними медичними препаратами та виробами медичного призначення на 2021-2023 роки рішення  сесії №109 від 22.02.2021 року 100 000 100 000
0112152 2152 0763 Інші програми та заходи у сфері охорони здоров’я Програма безоплатного забезпечення лікарськими засобами за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань на 2021-2023 роки рішення  сесії № 364 від 12.07.2021р. 145 000 145 000
0112152 2152 0763 Інші програми та заходи у сфері охорони здоров’я «Програму  розвитку та вдосконалення нефрологічної служби на 2021-2025 роки» рішення сесії №615 від 04.11.2021р. 100 000 100 000
0113033 3033 1070 Компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом окремим категоріям громадян Програма відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян, які проживають на території Королівської селищної територіальної громади на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом на 2021-2023рр. рішення  сесії №34 від 29.12.2020 року 200 000 200 000
0113160 3160 1010 Надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги Програма соціального захисту фізичних осіб, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на території  Королівської селищної територіальної громади, на 2021 – 2022 роки рішення  сесії №230 від 14.05.2021р. 5 000 5 000
0113210 3210 1050 Організація та проведення громадських робіт Програма організації суспільно корисних робіт для порушників,на яких  накладено адміністративне стягнення у вигляді  суспільно корисних робіт  на 2023 -2026 роки рішення  сесії №1059 від 15.12.2022р. 73 500 73 500
0113242 3242 1090 Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення Програма «Турбота» Королівської селищної ради Берегівського району Закарпатської області на 2022 – 2024 роки рішення сесії № 965  від 08.03.2022 із змінами 500 000 500 000
0116030 6030 0620 Організація благоустрою населених пунктів Програма розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Королівської селищної ради на 2021-2023рр. рішення  сесії №109 від 22.02.2021 року, з змінами № 976 від 07.07.2022 4 950 000 4 950 000
0117130 7130 0421 Здійснення заходів із землеустрою Програма розвитку земельних відносин у Королівській селищній раді на 2021-2025рр. рішення  сесії № 786  від 17.12.2021 року,із змінами № 1046 від 07.12.2022 200 000 200 000
0118831 8831 1060 Надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі Цільова Програма “Власний дім “ рішення  сесії №37 від 29.12.2020 року 700 000 400 000 300 000
0119800 9800 0180 Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів “Програма забезпечення державної безпеки у Берегівському районі, матеріально-технічного забезпечення управління СБУ в Закарпатській області на 2023 рік” – рішення  сесії №1060 від 15.12.2022 року 75 000 75 000
06 Відділ освіти, молоді,спорту, культури і туризму (головний розпорядник) 235 200 235 200
06 Відділ освіти, молоді,спорту, культури і туризму (відповідальний виконавець) 235 200 235 200
0611142 1142 0990 Інші програми та заходи у сфері освіти Програма
«Одаровані діти» у Королівській селищній  раді на  2023 -2025 роки
рішення  сесії № 1058  від 15.12.2022 року 50 000 50 000
0614082 4082 0829 Інші заходи в галузі культури і мистецтва Програма розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини у Королівській селищній територіальній громаді на 2021-2025 роки рішення  сесії №109 від 22.02.2021 року 125 200 125 200
0615062 5062 0810 Підтримка спорту вищих досягнень та організацій, які здійснюють фізкультурно-спортивну діяльність в регіоні Програма розвитку фізичної культури та спорту Королівської селищної ради на 2021-2025 роки (нова редакція) рішення  сесії №189 від 25.03.2021р. 60 000 60 000
3700000 37 Фінансовий відділ (головний розпорядник) 400 000 400 000
3710000 37 Фінансовий відділ (відповідальний виконавець) 400 000 400 000
3719770 9770 0180 Інші субвенції з місцевого бюджету Програма розвитку та підтримки комунального закладу охорони здоров’я КНП «Виноградівська районна лікарня», яка є об’єктом права власності Виноградівської міської ради на 2021-2026 роки  – на оплату енергоносіїв-  400 000,0 рішення  сесії     № 615    від 04.11.2021 року 400 000 400 000
РАЗОМ 7 883 700 7 583 700 300 000
Селищний  голова                                                                                                                                                                   Антон  ЧЕЙПЕШ