Найтепліший різдвяний концерт!

Новорічні та Рсвята – це дивовижна пора, завжди хвилююча і завжди радісна. Серця всіх з нас сповнені надії, любові і миру. Святкова класична музика, що звучить напередодні Різдва у всіх соборах і філармонійних залах Європи, зазвучала і в нашому невеличкому місті Виноградові, у неймовірно святковій локації великого банкетного залу «Сад» ресторану «Пузатий шеф».

Новорічний концерт «Різдвяні мелодії оркестру» народного аматорського оркестру народних інструментів Виноградівського міського будинку культури (кер. ЗпкУ Віктор Марушка) – це казковий подарунок меломанам до свят; це справжній вихор новорічних хітів з ароматом ялинки, хвої, мандаринів; це радісний настрій щастя, змін, сподівань, який несе з собою це всіма улюблене свято.

Напередодні Різдва та Нового року, для слухачів звучали, наповнені радістю та позитивними емоціями, шедеври сучасної музики, які сміливо можна назвати перлинами класичної музики! Поєднання яскравих, урочистих, теплих та вражаючих світлових проекцій залу та вічної музики, дарувало відпочинок серцю та наповнювало душу приємними емоціями очікування Різдвяного дива.

В цей вечір звучали одвічні символи новорічних затишних родинних свят – «Щедрик» Дмитра Леонтовича, «Тиха ніч» Франца Грубера, «Мелодія» Мирослава Скорика та частини cюіти «Різдв’яної фантазії» українського композитора Юрія Саєнко. Напередодні новорічних свят атмосфера сповнена чимось особливим – в повітрі витає особливий дух – новорічний настрій, який додали знамениті композиції: «Одна зимова ніч» та «Бубонці, що дзвенять» Джона Мосса, «Токката» та «Інтрада» Петера Мартіна, «Illuminacion» Рольфа Ловланда, саундтрек до кінофільму «Сам удома» Джона Вільямса «Десь у моїй пам’яті», «Let it Snow» Жюля Стайна.

Романтична музика тепла та вишукана, а в синтезі з вражаючими кольоровими проекціями, здатна створити справжній передноворічний настрій, подарувати віру в чудеса та радість зустрічі цього казкового свята.

Від щирого серця хочемо подякувати всім, хто розділив з нами цей святковий день, а особливо команді «Пузатого шефа» за підтримку та реалізацію нашого проєкту. Захоплююча гра музикантів і вдячність господарів увінчалася донатом для Кікімори Виноградів. Сподіваємося, що виплетені нашими жінками маскувальні сітки передадуть нашим захисникам з 128-мої окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади тепло материнських долонь.
Дякуємо ЗСУ! Все буде Україна!
Виноградівська ДШМ ім. Б. Бартока