icon clock23.02.2016
icon eye26
Оголошення

Служба за контрактом

Чому 3 – 5 років військової служби за контрактом краще 9 – 12 місяців строкової військової служби? Перед багатьма юнаками, які досягли призовного віку (20 років) і здобули вищу, професійно-технічну або повну середню освіту, постає питання вибору подальшого життєвого шляху. Для тисяч свідомих представників молоді наступним етапом їх біографії стає строкова військова служба – адже її проходження є обов’язковою умовою при працевлаштуванні за деякими професіями. Збройні Сили України пропонуюють розумну альтернативу 9 – 12 місяцям строкової військової служби:

ви маєте право, не очікуючи призову, укласти контракт про проходження військової служби строком 3 – 5 років (залежно від категорії посад, на яких ви плануєте проходити службу).
Такий вибір має чимало переваг, зокрема:

Ви матимете можливість моделювати свою військову кар’єру, обираючи на свій смак спеціальність, військову частину і навіть підрозділ, в яких проходитимете службу. Ви отримуватимете не «символічний» посадовий оклад строковика, а грошове утримання контрактника (від 7000 грн. на місяць), яке постійно зростатиме.

Ви не будете розташовуватися в казармі (у разі наявності у вас житла за місцем проходження служби).

Щорічна основна відпустка та додаткові відпустки. Ви матимете перспективи продовжити службу за новим контрактом, отримуючи підвищення у посаді та у військовому званні.

Ви отримаєте професійну підготовку за обраною вами спеціальністю і серйозну практику – за спеціальністю, яку ви вже маєте (наприклад – водія). Цей досвід стане вам у пригоді у подальшому житті.
Час військової служби буде зараховано до страхового стажу, стажу роботи, стажу роботи за спеціальністю, а також до стажу державної служби.

Ви матимете можливість продовжити навчання за заочною формою (після продовження військової служби за новим контрактом) або стати курсантом вищих військових навчальних закладів, які готують офіцерів.

Ви станете членом численного колективу Збройних Сил України, служити в яких стає честю, знайдете тут і вчителів, і справжніх бойових друзів, разом з якими захищатимете Українську державу і Український народ.
Виноградівський районний військовий комісаріат проводить набір чоловіків віком від 18 років на військову службу за контрактом до Збройних Сил України з відповідною військово-спеціальною підготовкою.

За додатковою інформацією звертайтесь до Виноградівського районного військового комісаріату за адресою: м. Виноградів, вул. Миру, 53, або за телефоном: 050-829-67-56.