icon clock16.01.2015
icon eye26
Спорт

ФУТБОЛІСТКИ ДЮСШ «КОЛОС» – ПЕРЕМОЖЦІ ОБЛАСНОГО ТУРНІРУ

Традиційно під час Новорічно-Різдвяних канікул федерація футболу Закарпаття проводить турніри по міні-футболу серед юнаків та дівчат. Цими днями у спорткомплексі «Юність» в Ужгороді збірна команда дівчат 1999 р.н. і молодші районної ДЮСШ «Колос» взяла участь у фінальній частині турніру, присвяченого Різдвяним святам. Підопічні тренера-викладача ДЮСШ «Колос» Михайла Гоздока у першій грі з рахунком 3:0 обіграли суперників з Мукачівського району та з таким же рахунком перемогли команду з Берегівського району.
В останній грі наші дівчата зустрілися з командою ДЮСШ Ужгородського району. Вже на початку зустрічі зусиллями «колосівських» нападників м’яч двічі потрапляв у сітку воріт команди з обласного центру, але напруга у матчі була до фінального свистка, позаяк ужгородки відквитали один гол.
Вийгравши всі ігри, збірна команда дівчат районної ДЮСШ «Колос» стала переможницею цих престижних обласних змагань третій рік поспіль. За нашу збірну виступали: воротар – Діана Гріга, захисниці – Олександра Мельник, Анастасія Тотач, нападники – Оксана Регеці та Дарина Григорович, на заміну виходили Ніколетта Свереняк, Альона Яковлева, Аліна Фольовка, Вікторія Келемен. Представники обласної федерації футболу нагородили за перше місце збірну команду дівчат ДЮСШ «Колос» дипломом першого ступеня та особисто кожного гравця команди дипломами та солодкими подарунками, а найкращого нападника турніру – Оксану Регеці з Королева нагороджено грамотою та цінним подарунком.


Іван РАБОВСЬКИЙ,
старший тренер-викладач ДЮСШ  «Колос»