icon clock23.12.2014
icon eye35
Спорт

ЗМАГАЛИСЯ ВЕТЕРАНИ ФУТБОЛУ

У спортзалі спорткомплексу с. Пийтерфолва районна федерація футболу організувала змагання, учасниками яких були і ветерани футболу. Змагалися футболісти п’яти команд – з Великої Копані, Чепи, Чорнотисова, Вилока, Пийтерфолва та Великих Ком’ят.
Члени команд продемонстрували організовану, комбіновану, видовищну гру. Всі змагалися з молодечим запалом. У результаті футболісти-ветерани стали бронзовими призерами змагань. Члени цієї команди Іван Гафинець, Йосип Горват та Олександр Делла у 1980-1990-их роках були гравцями престижних обласних футбольних команд. А Олександр ще й досяг визнання з цього виду спорту у сусідній Угорщині.
Вилоцькі спортсмени довели, що футбол на Виноградівщині має славне минуле та перспективне майбутнє. Юнацька команд селища здобула срібло на районному чемпіонаті, а дорослі гравці стали беззаперечними чемпіонами. Вітаємо їх із перемогою. Друге місце завоювала збірна команда Чепи та Чорнотисова. Хоч вони і не могли виступити окремими командами, та завдяки таким ентузіастам, як Іван Дусин, Олександр Чорба, Тиберій Сверенко, Павло Тізеш та Ігор Григорович, футбол стає все популярнішим і масовішим видом спорту. На останньому матчі команди, що проходив у місті Сегед (Угорщина), Івана Дусина визнано найрезультативнішим гравцем, а воротаря «Закарпаття» — найнадійнішим голкіпером.
Беззаперечним переможцем туру стала команда із Великої Копані. Тут усі гравці досвідченні, свої знання та досвід вони передають молодим спортсменам. Іван Фурик та Ігор Неймет ще й зараз підтримують сільську команду, котра виступає на обласному чемпіонаті. Під вмілим керівництвом Михайла Фурика великокопанці стали бронзовими призерами обласного чемпіонату. Перемогу кували Іван Фурик, Ігор Неймет, Юрій Добош, Володимир Бора, Руслан Лемак, Ігор Блінов, Микола Тіводор, Павло Пилипчук, Ярослав Марущак та Іван Чутора. Вітаємо з перемогою.
Районна федерація футболу наприкінці року висловлює щиру вдячність керівникам, тренерам команд та гравцям за проведену ними величезну роботу, вболівальникам, любителям футболу – за підтримку, якою вони надихають учасників змагань на перемогу. Велике спасибі за виконану роботу і суддівському колективу. Віримо, що у новому році задоволених вболівальників буде набагато більше.
Щасливого Нового року і веселих колядок всім прихильникам наймасовішого виду спорту – футболу та всім мешканцям Виноградівщини.


Йосип ГЕВЕШІ,
голова районної федерації футболу