Як починається тернистий шлях від зародження пагінця колоска на полі до виймання духмяного хліба з печі, так само і зароджувалась «Селиська Пекарня». Найкращий, закарпатський, смачний та пухкий хліб пройшов чималий шлях, перш ніж потрапив до нас на стіл.
Історія, яка має 15-річну давнину, починалась із двох родин, які любили та жили своєю працею. Тут щоночі народжувалась хрумка скоринка справжнього закарпатського хліба. Людські руки місили тісто, формували паляницю та топили піч дровами, а на ранок місцеві уже могли придбати собі буханку й смакувати її до склянки молока чи до обіду.
Починаючи зі старенької печі на дровах, декількох працівників та старовинних рецептів, дві родини засновників – Губаль та Сятиня, цілодобово пильнували за якістю, зовнішнім виглядом і ще мільйоном факторів, від яких залежить якість справжнього Селиського хліба. “Хліб – усьому голова”, а голова має бути, відповідно, найкращою.
Відтоді змінилось багато. Ми виросли до підприємства і у 2008 році стали ТзОВ «СГ-Патріот». Тут щодня працюють десятки людей, аби забезпечити хлібом 5 районів: Хустський, Іршавський, Тячівський, Виноградівський та Міжгірський. Ми постійно удосконалювались і щоразу досягали кращих результатів. Сталим залишилась якість Селиського хліба й натуральність усіх інгредієнтів.
Ми віримо в те, що здоров’я — головна цінність людини й правильне харчування є його основою. В «Селиській Пекарні» робимо те, що нас по-справжньому хвилює. Дбаємо, аби ви харчувалися смачно, з користю для здоров’я і кожен шматок здоби був натуральним. Коли хочемо зробити продукт неймовірної якості, ми робимо його самі. Для його виготовлення беремо кращі інгредієнти та борошно, яке мелемо на власному млині. Ми не використовуємо барвники, консерванти, ароматизатори, підсолоджувачі та інші підсилювачі смаку.
До речі, про млин. За час роботи пекарні зіткнулись із проблемою пошуку якісного борошна. Довго не вагаючись, ризикнули й побудували свій власний млин на основі італійської технології. З органічної пшениці зараз отримуємо 3 сорти власного борошна: вищий, 1-ий, 2-ий гатунок та висівку. Уся продукція «Селиської Пекарні» готується тільки з цього борошна.
Більше того, окрім власного борошна у складі нашого хліба і випічки є джерельна вода й натуральні закваски, які поповнюють організм корисними речовинами та мікроелементами. Тому поки ви наповнюєте кошик продуктами, не забудьте купити Селиський хліб до щоденного столу.
Ми віримо у те, що традиції Закарпаття мають могутнє коріння. У зимові свята, коли велика родина збирається за одним столом, коли звідусіль лунають колядки, Селиський хліб є частиною цих трапез. Одне слово, тут живуть традиції, що передаються від мами до доньки, від батька до сина.
З прийдешніми святами, закарпатці! Цінуйте свій рід, свою історію та край, який дав нам родючу землю, на якій можна виростити зерно й створити найсмачніший хліб.