У ЗАЛІЗНИЧНІЙ ЛІКАРНІ КОРОЛЕВА ЗАПРАЦЮВАВ КАБІНЕТ УЗД

Такої хвилюючої миті в залізничній лікарні смт. Королева не було давно. Весь персонал із нетерпінням очікував на приїзд поважних гостей із самого міста Лева, які мали урочисто відкрити в цьому медичному закладі кабінет       ультразвукового обстеження. Адже такого необхідного апарату в селищі до цього часу не було.
– Щоб пройти планову щорічну медкомісію, а особливо УЗД-обстеження, працівникам залізниці доводилося їхати до Тячева або Виноградова, чи навіть обласного центру – розповів головний лікар залізничної лікарні Віктор Лигирда. – Це справжній подарунок, про який ми дуже давно мріяли. Тепер робітники і ветерани-залізничники селища та навколишніх сіл, члени їх родин, котрі в нас на обліку, зможуть проходити обстеження безпосередньо в нашому медичному закладі.
… І ось настав урочистий момент. Перший заступник начальника Львівської залізниці Олександр Єфименко та представник лікарняної каси Е. Сельмінський передали апарат Віктору Легирді. До слова, Львівська залізниця перерахувала 500 тис. грн., щоб придбати це чудо-техніки. Як наголосив Олександр Анатолійович, керівництво залізниці задоволено тим, що віднайшло можливість допомогти лікарні Королева, бо цей залізничний вузол дуже важливий і необхідний, тому заслуговує на увагу. Тож і надалі докладатимуть зусилля, аби лікарня мала все необхідне для надання медичної допомоги.
Насамкінець священик о. Степан провів обряд освячення та побажав многая літ добродіям, а також доброго здоров’я всім медикам та їхнім пацієнтам.


Іван КОЗАК,
наш громадський кореспондент