Урочисто вручили ордери та ключі від нових квартир

P101001628 лютого у м. Виноградові відбулася приємна подія. По вулиці Черняховського 16, урочисто передали новозбудований 36-квартирний будинок та  вручили ордери на квартири військовослужбовцям Виноградівського гарнізону. Зокрема, 17 учасникам АТО, в т.ч. двом раненим, двом багатодітним сім’ям та трьом, в яких виховуються діти- інваліди.
На свято прибули почесні гості — т.в.о. директора департаменту капітального будівництва Міністерства оборони Лариса Храмченко, т.в.о. голови Виноградівської РДА Юдіта Петеі, голова Виноградівської міської ради Степан Бочкай, особовий склад Виноградівського гарнізону, військовослужбовці 128 окремої гірсько-піхотної бригади, учасники бойових дій, які повернулися на рідну землю з зони бойових дій.
Після виконання Державного гімну та вручення запашного короваю  т.в.о. директора департаменту  капітального будівництва Міністерства оборони Лариса Храмченко у своєму вітальному слові наголошувала: «Зворушливо, тепло, з глибокою шаною зустріло Закарпаття, зокрема Виноградівщина своїх героїв, які сьогодні отримають ордери на свої нові оселі. Держава з свого боку турбується про вас, про сім’ї загиблих воїнів.  Прийміть низький уклін та щирі вітання міністра оборони Степана Полторака, який не зміг бути на урочистостях».
Т.в.о. голови Виноградівської РДА Юдіта Петеі та  голова Виноградівської міської ради Степан Бочкай у своєму виступі висловлювали щиру вдячність воїнам за їх глибокий патріотизм, відвагу, мужність та найщиріші побажання, щоб у нових оселях панував спокій, мир, злагода.
— У цю урочисту мить висловлюю щиру вдячність перш за все членам будівельної бригади, які у теперішній непростий час зробили все можливе для того, щоб будинок для військовослужбовців добудувати та  передати, забезпечити наших героїв житлом, — наголошував, вітаючи новоселів та всіх присутніх, начальник гарнізону, майор Віктор Гончаров, який побажав новоселам, щоб у кожну квартиру залетів лелека.
P1010023Після виступів настала урочиста мить — вручення ордерів та ключів військовослужбовцям, зокрема, Степану Івановичу Корпошу, Євгену Анатолійовичу Мукасієву, Ірині Олександрівні Бойчук, Роману Григоровичу Шестаку, який з дружиною виховує трьох дітей, Анатолію Васильовичу Вовк, Сергію Єневичу Зейкану, Ігору Івановичу Прокофєву, Ользі Сергіївні Шевченко, Світлані Василівні Скляр  та іншим.
На завершення гості урочистого заходу разом з дітьми перерізали символічну стрічку, щасливі власники та всі запрошені оглянули нові 2-3-кімнатні квартири.
Немаловажно й те, що на Закарпатті це перший, але не останній багатоквартирний будинок, що передається військовослужбовцям згідно затвердженої програми та доручення Президента.


Маргарита Станко