Святкова зустріч з воїнами АТО

Незабутнім став день 28 квітня 2015 року для педагогічного колективу та вихованців нашого дошкільного навчального закладу № 9 — у садочку пройшла святкова зустріч із воїнами АТО.
Нестабільна й напружена політична ситуація в країні не обійшла стороною і наш дошкільний навчальний  заклад. Багато рідних і близьких членів сімей педагогічного колективу та батьків вихованців захищають кордони рідної Батьківщини, тому зустріч з учасниками АТО стала актуальною і просто необхідною.
Запрошені  військовослужбовці розповіли у доступній для малюків формі, як разом з іншими воїнами захищали кордони нашої країни, познайомилися з багатьма цікавими людьми. Звертаючись до хлопчиків, вони нагадали, що захищати свою Батьківщину – це обов’язок кожного чоловіка. А для того, щоб вирости сильним та мужнім, потрібно добре їсти, вчасно лягати спати, робити зарядку та слухатися батьків і вихователів.
Діти з великою увагою слухали розповіді військових про події на Сході України та влаштували для наших героїв святковий концерт під назвою «Ми діти твої, Україно!». Дошкільнята  оспівували рідний край, рід, родину, Україну, прославляли героїзм наших воїнів у літературній композиції. Кульмінацією святкового заходу стало загальне виконання Державного гімну України.
Це свято майстерно підготували вихователі середньої групи «Ромашка» А.В. Суходольська та М.В. Пелехач, вихователі старшої групи «Сонечко» М.С. Гейдер та К. А. Боротка, музичний  керівник К.М. Рацин. До організації свята активно долучився весь колектив дошкільного закладу під керівництвом завідувачки М. М. Данканич. Із нетерпінням діти чекали вручення подарунків, які приготували заздалегідь. Кожен мріяв підійти особисто і доторкнутись до військових. Сердечка з побажаннями «Повертайтесь живими», малюнки,  обереги — ляльки-мотанки не залишили байдужими і наших героїв. Спілкування пройшло в доброзичливій та невимушеній атмосфері.


Оксана  Данич,
вихователь-методист Виноградівського ДНЗ №9