Робочий візит у Чеську республіку

Попереднього тижня, на офіційне запрошення керівництва фірми AVE Чеської республіки, т.в.о. голови районної державної адміністрації Юдіта Петеі спільно з директором АВЕ Виноградово Адальбертом Жидиком у складі делегації з Львівської та Івано-Франківської областей, Ужгородського та Хустського районів перебувала з діловим візитом у Чехії.
Протягом візиту відбулася зустріч з керівництвом підприємства безпосередньо на двох об’єктах сміттєпереробного комплексу у місті Часлав та Бенатки. Делегацією Виноградівського району детально оглянуто підприємства по переробці сміття, проведено ознайомлення із технологічними та робочими процесами, співпрацю із органами місцевого самоврядування, населенням. Члени делегації мали змогу переконатися у сучасності та екологічній безпечності сміттєпереробних комплексів, незважаючи на їх незначній відстані від населених пунктів (500 м).
Т.в.о. голови районної державної адміністрації зустрілася із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Чеській Республіці Борисом Зайчуком, який позитивно оцінив співпрацю Чеської республіки та України і запевнив у підтримці та сприянні під час подальшої співпраці з чеськими партнерами.
За результатами візиту, приймаюча сторона висловила бажання приїхати 20 квітня у Виноградівський район з ціллю обговорення деяких деталей стосовно проектування та будівництва сміттєпереробного підприємства на Виноградівщині, умов подальшої співпраці.


Виноградівська РДА