Президент представив Закарпаттю нового очільника області Геннадія Москаля

Як повідомляється на офіційному сайті глави держави, відповідний указ №430/2015 Петро Порошенко підписав у середу, 15 липня. Президент Петро Порошенко представив активу Закарпатської області нового голову обласної державної адміністрації Геннадія Москаля та повідомив про масштабні зміни у керівництві правоохоронних органів області. «Ми не залишимо закарпатців один на один з бандитами та корупціонерами», – заявив Петро Порошенко.
Виступаючи на нараді з обласним активом, Президент зазначив: «Геннадій Москаль продемонстрував, що можна під кулями, під російськими артилерійськими обстрілами закривати контрабанду на Луганщині, можна наводити порядок, можна не допускати «бєспрєдєла» і мародерства і демонструвати, що є справжня українська влада – некорумпована, патріотична, головним завданням якої є допомагати людям». «Він користується величезною повагою і шаною», – наголосив Президент.
Глава держави відзначив дві переваги нового очільника Закарпатської ОДА – повна незалежність від місцевих кланів та груп впливу та великий досвід, отриманий на фронтовій Луганщині.
Глава держави поінформував про масштабні кадрові зміни у керівництві правоохоронних органів області. Президент заявив, що підпише Указ про призначення начальником Управління Служби безпеки України у Закарпатській області Олега Воєводіна. Управління МВС очолить колишній заступник керівника Управління МВС у Донецькій області Сергій Князєв, про що повідомив Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.
Довідка. Геннадій Москаль у 1995-1997 роках працював у Закарпатській області на посаді начальника управління МВС України, з червня 2001 року до вересня 2002 року був головою Закарпатської обласної державної адміністрації.
18 вересня 2014 року Указом Президента № 736/2014 був призначений головою Луганської обласної державної адміністрації, а з 5 березня 2015 року – керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.