ОВК №73 НАГОРОДИЛИ

ОВК №73 НАГОРОДИЛИ
Приємна подія сталася днями на Виноградівщині: значну частину колективу окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 73 ЦВК відзначила нагородами за сумлінне виконання обов’язків щодо організації підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня минулого року та сприяння Центральній виборчій комісії у здійсненні нею передбачених законодавством України повноважень.
Почесною грамотою Центрвиборчком нагородив члена ОВК № 73 Людмилу Немиру, яка участь у виборах брала не вперше. Не оминули увагою і молодь Виноградова. Так, подяками ЦВК нагороджено голову окружної виборчої комісії №73 Андрія Гайдука, його заступника Людмилу Денисенко та членів Михайла Палюха і Василя Васька з Виноградова, Йосипа Гопака з Берегова та ще двох представників спецзв’язку з Ужгорода. Такі ж грамоти отримали і системний адміністратор Юрій Сорводі, оператор комп’ютерного набору ОВК №73 Михайло Лендєл, бухгалтер Евеліна Пушкаш.
Вл. інф.
НА ЗНІМКУ: т. в. о. голови районної державної адміністрації Юдіта Петеі вручає подяку Центральної виборчої комісії члену окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 73 Михайлу Палюху.