НА ВИНОГРАДІВЩИНІ ЛАТАТИМУТЬ ДОРОГИ

Жахливий стан автошляхів району – одна з найбільших проблем у кожному населеному пункті. Водії обурюються, мовляв, податки з пального на ремонт доріг платять, а результату ніякого. Саме про можливість позитивного результату ремонту доріг говорили минулого тижня голова Виноградівської райради Олег Любімов, т. в. о. голови районної державної адміністрації Юдіта Петеі, начальники Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Михайло Попович та комунального підприємства «Агрошляхбуд» Юрій Данко. Після розмови, Юдіта Оттівна з керівниками дорожніх служб поїхала у деякі населені пункти, аби на власні очі побачити стан доріг державного та місцевого значення. Вони, зокрема, відвідали Дротинці, Підвиноградів, Олешник, Матієво, Вербовець та ін.
Під час поїздки Ю. Петеі зазначила, що майже у всіх населених пунктах сільські вулиці в поганому стані через непрочищені кювети або і взагалі їх відсутність. «Голови місцевих рад спільно з депутатами мають провести роботу з населенням, аби кожен біля своєї оселі прочистив кювети, а де їх нема — прокопати. Бо ж скільки б не лагодили дороги, під час проливних дощів, воді нема куди стікати, вона знову вимиватиме проїжджу частину», — мовила керівник РДА.DSC04494
Михайло Попович поінформував, що наразі в межах району ведуться роботи з ямкового ремонту основних доріг державного значення. Станом на 24 квітня ліквідовано ямковість в напрямках виїзду з Виноградова до сіл Велика Копаня та Великі Ком’яти, у бік Берегівського району – від райцентру до Нового Села і роботи продовжуються й далі. Розпочато ремонт доріг Виноградово-Теково-Неветленфолу. Мережа автомобільних доріг загального користування на Виноградівщині становить близько 275 км, з яких 99 км – державного значення та 176 – місцевого. На виконання дорожніх робіт з поточного ремонту та експлуатаційного утримання у нашому районі цьогоріч передбачено 3,5 млн. грн., у тому числі на дороги місцевого значення – понад 1 млн. грн.


Наталія КОБАЛЬ