З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ

Під такою назвою у міському будинку культури відбувся благодійний концерт, головною метою якого став збір коштів для лікування та реабілітації важкопораненого у зоні АТО жителя Оноку старшого прапорщика 128 окремої гірсько-піхотної бригади Олега Кравчука. 22 грудня, боронячи кордони нашої держави, він отримав важкі травми в результаті вибуху біля м. Дебальцевого. Наразі вояк перебуває у важкому стані з опіками 3-4-го ступеня (ураження 40%) в госпіталі Харкова, де проходить курс складних операцій по пересадці шкіри. Весь цей час біля пораненого щодня знаходиться його дружина Ірина, а вдома на татка і маму чекають їхні дітки Сашко, Олег, Діанка та меншенький Владік.
Велику концертну програму для присутніх підготували учні та викладачі дитячих шкіл мистецтв району. Перед глядачами виступили самодіяльний народний оркестр народних інструментів під керівництвом Віктора Марушки, ансамбль скрипалів, жіночий камерний хор викладачів та дитячий хор ДШМ ім. Б. Бартока, учні хореографічного відділу, окремі виконавці. Із сцени лунали сучасні, а також класичні твори Рахманінова, Мартіна, Ліста, Моцарта, Вівальді. Хвилиною мовчання присутні вшанували героїв Виноградівщини, які загинули на Сході України.
У фойє розташувався стенд з малюнками-листівками учнів, які незабаром відправлять нашим бійцям, а теплі слова підтримки на них зміг написати кожен бажаючий.
Завдяки благодійному концерту було зібрано 19 089 грн., які передали мамі дружини вояка Софії Русин.


Любов ТОКАЧ