Депутат Йосип Шерегі про «Фонтан розколу» (Заява)

«У газеті «Голос-Карпат.info» за 28.11.2014 р. у статті «Фонтан розколу» було опубліковано інформацію, яка не відповідає дійсності та спрямована виключно на дискредитацію мене та моїх друзів.
Дана стаття ґрунтується виключно на припущеннях анонімних осіб, а отже не може вважатися достовірною та об’єктивною. Між мною та іншими особами, які згадуються в статті, немає будь-яких непорозумінь, які могли б виникнути з наведених в публікації підстав.
Крім того, в подальшому, прошу некомпетентних журналістів не втручатися в моє особисте життя та не робити поспішних висновків з подій, які відбуваються в нашому місті. Оскільки я є публічною особою, вважаю, що підконтрольна колишньому народному депутату «жовта преса» виконує функції по формуванню негативної думки про мене та моїх близьких.
У зв’язку з цим, прошу засновників ТОВ «Голос Карпат» Бушко Валерію Іванівну та Кіш Василя Васильовича не розповсюджувати про мене недостовірну інформацію та звернути увагу на свої власні життєві та сімейні стосунки, а також раджу в пошуках сенсацій і підняття рейтингу газети звернутися до своїх спонсорів».


Депутат міської ради Йосип  Шерегі