ВПІЙМАЛИ КРАДІЯ ВЕЛОСИПЕДА

17-ти річний мешканець Текова, щоб доїхати додому з Виноградова, скоїв крадіжку велосипеда.
Як свідчить статистика, до рук крадіїв потрапляють двоколісні, залишені без нагляду біля будинків, магазинів, на сходових клітках у під’їздах.
Так і в цьому випадку, як з’ясували оперативники райвідділу, громадянка залишила свій велосипед біля одного з магазинів без нагляду, попередньо нічим не закріпивши його. Саме цим і скористався злодій. Міліціонери встановили, що ним виявився неповнолітній мешканець села Теково. 17-тирічний хлопець розповів, що на викраденому велосипеді доїхав до села, після чого одразу продав його, а гроші потратив на власні потреби.
Із метою недопущення подібних правопорушень, виноградівські міліціонери в черговий раз нагадують про елементарні правила безпеки:
* не залишайте велосипеди без нагляду на подвір’ї, у під’їздах будинків, поблизу торгових закладів, в інших громадських місцях;
* якщо виникла необхідність залишити без нагляду велосипед, попросіть тих, кому довіряєте, приглянути за ним або використовуйте надійні велосипедні замки;
* коли вам пропонують придбати велосипед за низькою ціною, засумнівайтеся, чи бува, він не крадений. Повідомте про це правоохоронців.
У випадку крадіжки, терміново телефонуйте за номером «102».


Оксана КОБЗАРЕНКО,
Виноградівський РВ УМВС