ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

НКРЕКП зобов’язала «обленерго» забезпечити населення бланками заяв та декларацій для призначення житлової субсидії. Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на своєму засіданні зобов’язала «обленерго» забезпечити друк бланків для оформлення субсидій та доставку їх до 15 квітня усім побутовим споживачам.
Своє рішення Комісія прийняла на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 28. 02. 2015 №106 «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій».
Бланки для оформлення субсидій складатимуться з двох аркушів (з двостороннім друком): на одному — бланки Заяви про призначення житлової субсидії і Декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії, на другому аркуші – повідомлення для споживача та інструкції про порядок заповнення заяви і декларації.
У повідомленні для споживача обов’язково має бути зазначена повна адреса управління соціального захисту населення на даній території (поштовий індекс, назва населеного пункту, назва вулиці, номер будинку) та контактний телефон для отримання громадянами довідок з питань надання житлових субсидій.
Енергопостачальні компанії зобов’язані надати Комісії до 1 травня звіт про виконання зазначеного доручення.
http://www.nerc.gov.ua/index.php?news=4344