«Зустріч поколінь» – у міському будинку культури

Минулої неділі досвідчені творчі люди і неймовірно талановиті юні артисти підготували для мешканців міста справжній сюрприз – особливий концерт «Зустріч поколінь». Його організаторам вдалося зібрати на одній сцені самодіяльних артистів різної вікової категорії із власними поглядами на мистецтво, різножанровим насиченим репертуаром – від класики до сучасних мотивів. А доповнювали кожний виступ влучні і дотепні коментарі ведучого – директора міського будинку культури Святослава Гала, без якого у нашому місті не відбувається жодний мистецький захід.

Порадували глядачів чудовими вокальними номерами солісти Світлана Фельцан, Генріх Севке та Олександра Палько. Яскравими хореографічними постановками подивували танцювальні колективи, які вже стали справжніми кумирами виноградівців, – «Галактика» та «New Art». Бурхливими оплесками глядачі вітали прекрасний чоловічий квінтет – учасників народного хорового колективу ветеранів міського будинку культури.

Звичайно ж сподобались усім задушевні романси Анни Хоменко, а також щирої Олени Левчук. Підняли настрій присутнім виступи неймовірного і запального Вови Корпоша, харизматичного Нікіти Конєва, справжньої зірки концерту – 90-річної Марії Штефан, чудових молодих виконавиць Юлії Тодавчич та Аліни Кобрин, стриманого та надзвичайно талановитого улюбленця містян Володимира Більди.
Задушевна і щира атмосфера, яка панувала недільного вечора в залі, в черговий раз довела, що мистецтво має величезну силу – об’єднувати людей не залежно від віку.
Вл. інф.