Жінка благає: «допоможіть продовжити чоловіку життя»

Все почалося дуже банально. Вмиваючись, городянин В’ячеслав Кедик рушником здер на чолі родимку. Відтоді щоранку, як тільки чоловік зволожував обличчя, з того місця йшла кров. Це насторожувало. Звернувся у Виноградівську райлікарню, звідки його одразу відправили у обласний онкологічний диспансер для негайного хірургічного втручання.
–  Торік 10 листопада чоловіка прооперували. Через 3 місяці лімфовузол з’явився біля вуха. Лікування не давало результатів. Призначили кілька курсів хіміотерапії, та після п’ятої почалися дуже сильні головні болі. Обстеживши, лікарі констатували: «Шансів нема. Лікування – марна трата грошей, бо жити В’ячеславу лишилося тиждень або місяць». Та я не можу з цим змиритися і ладна боротися за його життя наперекір долі. Тому відвезла Славика у Медичний центр «Кібер Клініка Спіженка» (Київ). Тут, після ретельного огляду, йому негайно видалили величезну пухлину з голови. Операція була дуже складною, лікар казав, що ще день-два і ця пухлина могла призвести до крововиливу у головний мозок, а відтак – до паралічу. Та в голові чоловіка залишилося ще 8 (!) невеликих пухлин, для видалення котрих призначили 9 процедур техніки кібер-ніж. Операція коштувала 6701 $, а кібер-ніж – 5700 $. Всі наші заощадження вичерпано. Для подальшого лікування потрібно ще чимало: лише від 1 до 6 тис. грн. коштують аналізи та процедури, а також згідно чеку маю оплатити 2750 $ за інтенсивну променеву терапію і 7856 $ – за видалення новоутвореної пухлини в легенях. Тому і звертаюся до всіх небайдужих людей допомогти зібрати кошти, аби бодай на кілька років продовжити життя чоловіку, – каже дружина хворого Оксана.
Те, що батько хворий, розуміє і 10-річна донечка Камілка. Але діагноз жахливий – меланома шкіри ІV стадії (або, як її називають в народі – рачиця), множинні метастази ураження головного мозку. Проте київські медики кажуть, варто боротися і надіятися на позитивний результат. Хоч рачиця і не піддається лікуванню, та є можливість хоч трохи пригальмувати її руйнівні дії для людського організму, а, отже, хоча б на кілька років продовжити життя чоловіку, котрому тільки в листопаді має виповнитися 40 років.
Переказувати кошти можна на розрахунковий рахунок у ПриватБанку 5168755628041341 на ім’я Кедик В’ячеслава Юрійовича.
Разом ми – сила!
Михайло Роман, волонтер